Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (219/533) > >>

luciamanta:
Ar fi păcat să schimbi hipermarketul, Silviu. Şi aşa viaţa este plină de ratări enorme!  ;D

silviu:
nu. vreau sa vad si io numai cocosate, leganate, dezmembrate si cazone O0

luciamanta:
   Nu văd legătura...  Ca să te simţi mai bine, îţi spun sincer că nici eu nu am vazut vreo doamnă aşa cum descrii tu mai sus, cei cu mersul nu tocmai frumos erau bărbaţi, probabil se grăbeau să traverseze repede trecerea de pietoni, probabil canicula i-a copleşit ori grijile, vârsta...

nickyblu:

--- Citat din: luciamanta din Vineri, 29 Iunie 2012, 14:40 ---   Ori de câte ori stau la câte un stop, privesc oamenii cum merg pe stradă; unii au un mers legănat, alţii merg cocoşaţi, alţii au un mers milităros, cei mai mulţi merg urât, parcă dezmembraţi... Rar văd câte o persoană care merge frumos, cu spatele drept.

--- Terminare citat ---
Stai linistita, e din cauza parbrizului. Faptul ca e curbat produce aberatii optice mai ales daca e si foarte cald afara. Cat ce priveste faptul ca vezi numai barbati nu stiu ce sa zic..........cred ca e de la filtru............ala de aer sau de polen.  :)

almi_gabi:

--- Citat din: nickyblu din Vineri, 29 Iunie 2012, 17:26 ---Stai linistita, e din cauza parbrizului. Faptul ca e curbat produce aberatii optice mai ales daca e si foarte cald afara. Cat ce priveste faptul ca vezi numai barbati nu stiu ce sa zic..........cred ca e de la filtru............ala de aer sau de polen.  :)

--- Terminare citat ---

si eu cred ca e din cauza parbrizului, ar trebui sa mergeti mai des pe jos, sa va "corectati" mersul  oO

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă