Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
almi_gabi:
si la tine Carol? credeam ca numai la mine sta un elf zurbagiu care la fiecare inceput de saptamana pune o zi de luni :magic:
Caroline:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 28 Mai 2012, 07:37 ---si la tine Carol? credeam ca numai la mine sta un elf zurbagiu care la fiecare inceput de saptamana pune o zi de luni :magic:
--- Terminare citat ---
Ar fi bine sa existe elf-ul ala zurbagiu, ca am avea si noi pe cine sa dam vina pentru lenea proprie si personala.
almi_gabi:
--- Citat din: Caroline din Luni, 28 Mai 2012, 15:21 ---Ar fi bine sa existe elf-ul ala zurbagiu, ca am avea si noi pe cine sa dam vina pentru lenea proprie si personala.
--- Terminare citat ---
noi lenesi ?? neh, neveeeer oO
Caroline:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 28 Mai 2012, 20:06 ---noi lenesi ?? neh, neveeeer oO
--- Terminare citat ---
Avand in vedere ca e una din proprietatile mele proprii si personale, eu nu ma dezic de lenea mea si nici nu renunt sa ma folosesc de ea.
Caroline:
Dragilor... incepe sa mi se faca dor de o iesire SC super conviviala, fara mari challenging-uri... ceva gen Rasnov. :angel:
Da' ma dispera ca vara asta e numai pentru strainatate sau trasee montane si ca trebuie sa astept Delta sau Sarbatoarea Recoltei... doar in septembrie. N-are nimeni chef de-o escapada in zona Sibiului? :giggle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă