Arhiva > Arhiva

Confortul

<< < (19/30) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: steliana din Duminică, 22 Mai 2011, 22:47 ---nici cel mai "perfect" confort nu poate multumi daca nu rezonam cu locul in care acesta este construit sau ambientat

--- Terminare citat ---

"rezonanta" in sine este si ea un confort

almi_gabi:

--- Citat din: janeta din Luni, 23 Mai 2011, 01:07 ---iaca o saltea confortabila

"waterbed funny add "

--- Terminare citat ---

au cerut despagubiri? :D

iulia17:

Ma intreb cum e mai bine: sa ai avantaje intr-o situatie dar sa nu iti produca cine stie ce confort sau sa ai tot confortul psihic pe care ti-l doresti dar prea putine recompense?

dl_prd:

--- Citat din: Alex_B din Joi, 04 Martie 2010, 12:24 ---Sunt unul dintre cei care se simt dependenti de telefon, net, cablu tv. Si dintre cei care se simt in siguranta doar atunci cand au un card incarcat in portofel. Nu stiu cum as putea trai fara acestea. Nu stiu ce m-ar putea determina sa renunt la ele si cu ce as putea sa le inlocuiesc. Mai este oare capabil omul sa se intoarca la cum era acum 20 ani? Eu personal nu cred.

--- Terminare citat ---

Si mie daca mi se intampla sa-mi uit telefonul acasa , nu ma intorc dupa el ,dar toata ziua ma gandesc doar la asta, cat despre bani si eu inainte sa am credite nu ma simteam in siguranta sa ies in oras fara bani, acum deja m-am obisnuit , nevoia te invata. :)

almi_gabi:
dl_prd - dar sa lasi telefonul mobil intentionat acasa te-ai gandit?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă