Arhiva > Arhiva
Confortul
steliana:
asa inteleg unii ... bunastarea!
pe_jumate:
sunt de acord cu @silviu la 20 de ani si cu @marcutza la varsta de acum
elementul care face diferenta e .. perspectiva drumului care urmeaza, zic eu .. la 20 merge perfect pe rogojina, in iarba sau chiar pe nisip, fara nimic altceva decat un pepsi cu putin vin pe cand la 50, fara un venit solid, o casa, o masina si un certificat de sanatate care sa garanteze un timp/drum impreuna fara reparatii capitale de min 5 ani, nu mai e nici un confort :-\
silviu:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 21 Martie 2011, 14:36 ---si daca confortul conteaza atat de putin de ce se ridica oare peste tot vile de sute de metri patrati si nu mai ai loc de SUV-uri pe strada, iar telefonul mobil trebuie sa fie unul de ultima generatie, etc, etc, etc??
--- Terminare citat ---
asa, si? daca pentru cei mai multi primeaza confortul exterior si bogatia afisata ostentativ, eu trebuie sa fiu la fel?
daca juma' din populatia tarii se uita la otv sa vada ce-au mai facut cioaca si elodia, asta inseamna ca e o emisiune minunata pe care e musai s-o urmaresc?
--- Citat din: pe_jumatate ---sunt de acord cu @silviu la 20 de ani
--- Terminare citat ---
eu sunt de acord cu mine si acuma :D
EUGENIA110:
--- Citat din: silviu din Duminică, 20 Martie 2011, 22:13 ---fetelor, uite ca eu prefer sa stau intr-o cocioaba, alaturi de persoana care imi place, decat intr-o casa care imi ofera confort exterior, alaturi de o persoana care imi e indiferenta. aveti ceva impotriva? ??? stiti mai bine decat mine ce-mi place si ce nu?
--- Terminare citat ---
Cuvintele tale, Silviu, imi aduc aminte ca a existat o perioada a vietii mele in care m-am simtit extrem de confortabil cu lumea exterioara si cu mine insami, in conditii materiale destul de precare. Multumirea sufletului a fost mai presus de casa, masina, bijuterii etc.
Si acum gindesc la fel....visele mele de la 20 de ani nu au suferit transformari... :(
almi_gabi:
"De regula, fericirea este travestita in confort." ~ Vasile Ghica
Mie mi se pare o chestie care se aplica din plin tuturor perioadelor istorice ale omenirii . Voua?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă