Arhiva > Arhiva
Confortul
silviu:
--- Citat din: marcutza din Duminică, 20 Martie 2011, 14:03 ---hai sa fim realisti, fara locuinta ? stand cu chirie sau cum?
fara un trai indestulat ?
confort interior ai cand exista o stabilitate, o siguranta in celelate lucruri care induc la el, confortul interior.
--- Terminare citat ---
daca ai 25 de ani (ba chiar si 40 :D) si stai alaturi de persoana iubita ai tot cofortul chiar si-n chirie, chiar si fara un trai indestulat. geaba imi dai mie acum o viloaie cu jde camere, o gradina cat botanica si imi pui pe masa numai sampanie si caviar, daca sunt obligat sa traiesc alaturi de-o baba stafidita :( mai bine la cernica, in chilie.
marcutza:
tu vorbesti de trai indestulat, vila si sampanie cu caviar alea alea dar cu babe stafidite 8)
ok, stai cu persoana iubita cu chirie si ai confort interior stiind ca vine scadenta chiriei si nu ajung banii, vin facturile si iar nu ajung banii samd ? :)
cofortul unei relatii, confortul financiar sau cel social si nu ma refer la extreme, inseamna liniste sufleteasca, poate insemna si-un confort interior.
almi_gabi:
cele doua ~ confortul unui trai si confortul interior ~ se completeaza nu se exclud unul pe celalat.
silviu:
fetelor, uite ca eu prefer sa stau intr-o cocioaba, alaturi de persoana care imi place, decat intr-o casa care imi ofera confort exterior, alaturi de o persoana care imi e indiferenta. aveti ceva impotriva? ??? stiti mai bine decat mine ce-mi place si ce nu?
micaela:
imi pare rau ca trebuie sa fiu de acord cu silviu >:( dar cred ca iubirea e ce care iti da cel mai mare confort. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă