Arhiva > Arhiva

Confortul

<< < (29/30) > >>

almi_gabi:
n-am calatorit niciodata cu asa ceva - cum o fi ?
pare ok -super confortabil si mobil  ;D - mi-ar place sa am asa ceva  8)

Saturnianul:

--- Citat din: dl_prd din Joi, 23 Iunie 2011, 15:06 ---mie imi e bine cu telefonul in geanta, apropos am 2 , pe retele diferite of course
mai demult aveam 3 telefonae, pe 3 retele diferite dar am renuntat la unul

--- Terminare citat ---

Au bagat d-astea cu 2 sim-uri active simultan. Ba si cu 3. Si e pe teava ala cu 4  ;D Si s-au eftenit si sunt si mai performante decit cind au aparut. Dezavantajul e ca daca pierzi telefonul, ai pierdut 2 sau 3 cartele (dupa caz)  ;D
Io n-am rezistat nici cu 2, ma enerveaza teribil. Am si acum unul pe Cosmote care sta mai mult pe-acasa  :)

almi_gabi:
adica sa inteleg ca lasa sa stea mobilul acasa ca prea ma sunau multi si ma deranjau din confortul personal  ;D
apropo de mobile - astea pe diverse retele - cele mai tari faze sunt cand incepi sa te suni de pe unul ca sa vezi pe unde este celalat ca l-ai ratacit  8)

Saturnianul:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 14 Noiembrie 2011, 20:30 ---adica sa inteleg ca lasa sa stea mobilul acasa ca prea ma sunau multi si ma deranjau din confortul personal  ;D

--- Terminare citat ---

:P :P Tocmai ca nu ma suna mai nimeni pe cosmote, d-aia il las acasa. Ar fi naspa sa trebuiasca sa-l car cu mine  ;D Ala e telefon mobil cu apucaturi... fixe  :D Tre' sa fiu anuntat inainte a fi sunat pe ala :P

almi_gabi:

--- Citat din: Saturnianul din Marți, 15 Noiembrie 2011, 01:51 ---Ala e telefon mobil cu apucaturi... fixe  :D

--- Terminare citat ---

ca sa fie mai confortabil ia o telecomanda pentru telefon  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă