Arhiva > Arhiva
Confortul
micaela:
--- Citat din: dl_prd din Joi, 23 Iunie 2011, 17:36 ---mai greu cu doamnele nu? si mai usor cu muntii..... ;)
--- Terminare citat ---
eh, nu-l cunosti tu, delia, pe opti al nostru....ADN de don juan, gena de sex-simbol :D :D. femeile nu-i rezista, de nici muntii, nici raurile, nici padurea, nici criza nu le stau in cale. :P :D
silviu:
--- Citat din: micaela din Joi, 23 Iunie 2011, 21:16 ---intre frigider, pat, telefon si magazinul de proximitate? ;D
--- Terminare citat ---
hi, hi... se poate face sport si in casa cu o bancutza si niscai gantere.
--- Citat din: micaela din Joi, 23 Iunie 2011, 21:25 ---pai si daca le prinzi ce te faci? ;D
--- Terminare citat ---
ma fac ca ploua ;D
optimus sum:
--- Citat din: silviu din Joi, 23 Iunie 2011, 22:18 ---hi, hi... ma fac ca ploua ;D
--- Terminare citat ---
si daca ploua te uzi...si daca te uzi, musai sa te dezbraci, si daca tot te-ai dezbracat... pe urma ce faci ca am uitat ...alzheimer, deh... ;D ;D ;D
steliana:
--- Citat din: optimus sum din Joi, 23 Iunie 2011, 23:56 ---si daca ploua te uzi...si daca te uzi, musai sa te dezbraci, si daca tot te-ai dezbracat... pe urma ce faci ca am uitat ...alzheimer, deh... ;D ;D ;D
--- Terminare citat ---
maseaza meridianele pana adorm cu totii :-\
almi_gabi:
--- Citat din: dl_prd din Joi, 23 Iunie 2011, 15:41 ---
rafting din asta de care mi-arati tu sincer as incerca , mie imi place adrenalina, dar inca nu am avut ocazia
--- Terminare citat ---
si ai avea si cele 2 telefoane la tine ? :D sa sune ambele in acelasi timp cat dai la vasle :D
exista si rafting confortabil? in care sa ai cabina si sezlonguri pe punte ? :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă