Devii o persoana sociabila cunoscand persoane sociabile, avand in jurul tau oameni deschisi, sociabili, sensibili, umani, frumosi si inteligenti.
Ma bucur ca m-am intalnit in viata asta cu NeliTTT si Doina, amandoua din Arad, membrele comunitatii noastre. Sunt doua persoane de mare calitate. M-au miscat prin seriozitate, prin bunatate, prin frumusete, prin entuziasm, prin caldura sufleteasca neprefacută.
Am cunoscut centrul Aradului si nu numai, avand drept ghid, doua doamne pline de viata, doua doamne vesele si cu ochi frumosi...
Conversatia noastra s-a legat repede, fara nici un moment de pauza, de parca ne-am fi cunoscut de multa vreme.
Cred ca se facuse aproape ora 24.00 si nu ne încumetam să ne despărţim, desi a doua zi fiecare megea la job-ul ei...
Da, a fost frumos în Arad. Le-am cunoscut pe NeliTTT si pe Doinita... Stand la terasa la 12 noaptea, adesea mă uitam spre cer spunând in gând: "Ce bine Doamne, ca mi-ai dat bucuria sa fiu alaturi de NeliTTT si de Doinita!" Imi simteam sufletul plin, plimbarea fusese superbă, orasul admirabil luminat, ghizii perfecti, iar parcul şi Muresul şi tot ce am vazut in Arad, absolut tot, era plin de farmec, de istorie, de artă, de cultură, de poezie... Poate că nu as fi perceput atat de puternic Aradul si de frumos, dacă nu ar fi fost alaturi de mine cele doua doamne cu suflete mari...
Seara de 3 august, nu numai că şi-a scris singură povestea, dar si-a dat singură paginile... Si mai mult decât atat, mi-a redat încrederea în specia numită OM.