Autor Subiect: Cum devii o persoana sociabila  (Citit de 60500 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline DragosD

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • ...look at the bright side!
Re: Cum devii o persoana sociabila
« Răspuns #75 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 13:39 »
Ai obtinut 34 puncte. Stai destul de bine la capitolul sociabilitate si comunicare.

...nu ma asteptam...am devenit cam solitar lately :)
...nu-ti fie teama de umbre, ele exista doar pentru ca exista lumina!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #76 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 14:44 »
Ai obtinut 34 puncte. Stai destul de bine la capitolul sociabilitate si comunicare.

...nu ma asteptam...am devenit cam solitar lately :)

e ok, dragos !

vezi ca mai este un test si la pagina 4 - asa pentru distractie  :D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #77 : Sâmbătă, 06 August 2011, 15:58 »
   Devii o persoana sociabila cunoscand persoane sociabile, avand in jurul tau oameni deschisi, sociabili, sensibili, umani, frumosi si inteligenti.
   Ma bucur ca m-am intalnit in viata asta cu NeliTTT si Doina, amandoua din Arad, membrele comunitatii noastre. Sunt doua persoane de mare calitate. M-au miscat prin seriozitate, prin bunatate, prin frumusete, prin entuziasm, prin caldura sufleteasca neprefacută.
   Am cunoscut centrul Aradului si nu numai, avand drept ghid, doua doamne pline de viata, doua doamne vesele si cu ochi frumosi...
   Conversatia noastra s-a legat repede, fara nici un moment de pauza, de parca ne-am fi cunoscut de multa vreme.
   Cred ca se facuse aproape ora 24.00 si nu ne încumetam să ne despărţim, desi a doua zi fiecare megea la job-ul ei...
   Da, a fost frumos în Arad. Le-am cunoscut pe NeliTTT si pe Doinita... Stand la terasa la 12 noaptea, adesea mă uitam spre cer spunând in gând: "Ce bine Doamne, ca mi-ai dat bucuria sa fiu alaturi de NeliTTT si de Doinita!" Imi simteam sufletul plin, plimbarea fusese superbă, orasul admirabil luminat, ghizii perfecti, iar parcul şi Muresul şi tot ce am vazut in  Arad, absolut tot, era plin de farmec, de istorie, de artă, de cultură, de poezie... Poate că nu as fi perceput atat de puternic Aradul si de frumos, dacă nu ar fi fost alaturi de mine cele doua doamne cu suflete mari...
   Seara de 3 august, nu numai că şi-a scris singură povestea, dar si-a dat singură paginile... Si mai mult decât atat, mi-a redat încrederea în specia numită OM.

julia

• Vizitator
« Răspuns #78 : Miercuri, 17 August 2011, 20:55 »
pai si dupa ce ai plecat de la arad nu ai mai fost sociabila ?!??

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #79 : Joi, 18 August 2011, 19:09 »
pai si dupa ce ai plecat de la arad nu ai mai fost sociabila ?!??
   Sa stii ca am gustat gluma ta, Iulia... Foarte buna...
   Sunt oameni in prezenta carora iti poti deschide inima, functioneaza o compatibilitate aparte, magnetică si devii deschis, comunicativ, sociabil.
   Plecand de la Arad am ramas aceeasi persoana sociabila, dar deschiderea mea catre conversatie si confesiune, este mai mare atunci cand intalnesc persoane calde si prietenoase, persoane care rezoneaza cu sufletul meu.

julia

• Vizitator
« Răspuns #80 : Marți, 30 August 2011, 21:56 »
asa e draga mea
rezonam pe frecvente nestiute cu cei din jur si e minunat cind se intimpla asta

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #81 : Marți, 30 August 2011, 22:00 »
Va pup pe amandoua. Si eu sunt mai bogata de cand v-am cunoscut

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #82 : Miercuri, 31 August 2011, 07:47 »
  Fetelor, va pup cu drag si va spun sincer, de abia astept sa ne vedem. Saptamana viitoare voi fi in delegatie la Satu Mare si Zalau. Tare as fi vrut sa fiu acasa pe 8 septembrie, de Sfanta Marie Mica.

marcutza

• Vizitator

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #84 : Sâmbătă, 17 Septembrie 2011, 21:17 »
asta cu testele imi place

a trebuit sa "improvizez " un pic la faza cu stadionul - nu sunt microbista  8) dar am raspuns ca si cum ar fi fost vorba de alt gen de spectacol -  si apoi cartile - nu am citit nici una din ele si am ales asa  ca sarea in bucate "dupe' gust"  ;D

rezultat :
Ai obtinut 8 puncte. Comportamentul dvs. social este foarte echilibrat.

Va place comapnia prietenilor, dar in acelasi timp nu va deranjeaza sa ramaneti singur sau numai cu familia dvs. Atunci cand sunteti cu ceilalti, participati la activitatile comune, stiti sa va distrati fara a deveni prea exuberant si nici egocentric. Regulile nu va apasa, dar va pastrati intotdeauna o anumita independenta fata de grup. Avand un numar restrans de prieteni cu adevarat sinceri, preferati sa frecventati oameni foarte diferiti pentru a nu va limita la un mediu prea incremenit.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #85 : Sâmbătă, 17 Septembrie 2011, 21:53 »
Ai obtinut 9 puncte. Comportamentul dvs. social este foarte echilibrat. 8)

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #86 : Sâmbătă, 17 Septembrie 2011, 22:36 »
28 puncte 

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #87 : Duminică, 18 Septembrie 2011, 15:03 »
28 puncte

wow, stiam eu ca exista si campioni  ;D