Arhiva > Arhiva

Cum devii o persoana sociabila

<< < (17/29) > >>

julia:
asa e draga mea
rezonam pe frecvente nestiute cu cei din jur si e minunat cind se intimpla asta

NeliTTT:
Va pup pe amandoua. Si eu sunt mai bogata de cand v-am cunoscut

luciamanta:
  Fetelor, va pup cu drag si va spun sincer, de abia astept sa ne vedem. Saptamana viitoare voi fi in delegatie la Satu Mare si Zalau. Tare as fi vrut sa fiu acasa pe 8 septembrie, de Sfanta Marie Mica.

marcutza:
http://www.psychologies.ro/Teste-online/Cunoaste-te/Sunteti-o-fiinta-sociabila-sau-solitara-1391955

almi_gabi:
asta cu testele imi place

a trebuit sa "improvizez " un pic la faza cu stadionul - nu sunt microbista  8) dar am raspuns ca si cum ar fi fost vorba de alt gen de spectacol -  si apoi cartile - nu am citit nici una din ele si am ales asa  ca sarea in bucate "dupe' gust"  ;D

rezultat :
Ai obtinut 8 puncte. Comportamentul dvs. social este foarte echilibrat.

Va place comapnia prietenilor, dar in acelasi timp nu va deranjeaza sa ramaneti singur sau numai cu familia dvs. Atunci cand sunteti cu ceilalti, participati la activitatile comune, stiti sa va distrati fara a deveni prea exuberant si nici egocentric. Regulile nu va apasa, dar va pastrati intotdeauna o anumita independenta fata de grup. Avand un numar restrans de prieteni cu adevarat sinceri, preferati sa frecventati oameni foarte diferiti pentru a nu va limita la un mediu prea incremenit.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă