Autor Subiect: Cum sa-ti faci un prieten  (Citit de 138191 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Răspuns: Cum sa-ti faci un prieten
« Răspuns #120 : Duminică, 22 Mai 2011, 15:26 »
nu, zau...acum ca ma gandesc, eram extrem de diferite...dar totusi comunicam bine...incep sa cred ca era ceva "energetic'. ne simteam bine impreuna, fiind categoric opuse...ea "insira' baietii, eu le dadeam cu flit  :D, ea era foarte superficiala, eu foarte serioasa in ce faceam, le mai si mintea... :D...a, da...ne potriveam la umor... si-mi placea ca era pozitiva si buna...zambareata si senina. nimic rau la ea...da, cred ca orice relatie are un background "energetic". unele pot fi atractie prin similaritate, altele atractie a contrariilor...chiar si in prietenie.
ia uite ce-am mai aflat.  :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #121 : Duminică, 22 Mai 2011, 15:31 »
poate ca fiintele noastre (de energie) sunt cele care dilogheaza intr-o prietenie, intr-o iubire, indiferent de celalalte forme conjuncturale...

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #122 : Duminică, 22 Mai 2011, 18:39 »
Citat
ati putea sa fiti prieteni cu cineva cu care nu sunteti de acord in ceea ce face, cum gindeste, cum se poarta ? nu e vorba de "diferit" ci de "opus".

ei , eu spun deschis ca nu pot fi prietena cu cineva  cu care nu sunt de acord  cum gandeste ( in esenta ) .

cineva imi este prieten pentru ca tocmai asta imi place : cum gandeste ( asta in principal ) .
in privinta a ceea ce face , daca nu omoara si nu silueste ( fizic si moral ) , poate sa faca exact ceea ce-i place si ce-l ( ce-o ) duce balamalele .
in privinta comportamentului cred ca nu am cine stie ce de spus  pentru ca , din punctul meu de vedere , modul in care te comporti deriva din felul in care gandesti .

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #123 : Duminică, 22 Mai 2011, 23:45 »
ceva tot va leaga in prietenia asta, nu?  un numitor comun, oricat de mic (da' puternic), tot exista. sunteti in dezacord numai pe cateva aspecte, care tin de viata privata, dar in rest..? sa fie numai "chimie"?.  :)
absolut nimic...cand era mic , il bateam sa invete...ma ura... apoi nu am mai putut sa-l bat... dar cand a avut nevoie de mine , am fost langa el orice ar fi fost ...si el langa mine la fel ...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #124 : Duminică, 22 Mai 2011, 23:49 »
tot nu-i clar...banuiesc ca nu esti alaturi de toti cei din jur...CE anume te-a facut sa-i fii LUi prieten? ceva aveti in comun...

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #125 : Duminică, 22 Mai 2011, 23:51 »

NIMIC... DECAT O PRIETENIE FRUMOASA...atat avem in comun... nici muzica , nici mancare , nici gusturi pt frumos sau femei ...nimic...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #126 : Duminică, 22 Mai 2011, 23:55 »
atunci e ceva "energetic", cum spuneam. dintre toti cu care nu ai nimic in comun, cu EL esti prieten. care e explicatia? doar fiindca erati vecini, sa zicem? o relatie, de orice fel, prietenie sau iubire, presupune o "legatura", ceva care uneste...

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #127 : Luni, 23 Mai 2011, 11:08 »

" Prietenia adevarata si sincera presupune ca cineva sa ia parte la soarta celuilalt cu caldura, in mod curat obiectiv si fara nici un interes".

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #128 : Luni, 23 Mai 2011, 20:28 »

frumos spus
deci prietenii sunt "sortiti"

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #129 : Marți, 24 Mai 2011, 10:05 »
parerea mea este ca prieteniile de genul acesta vin de undeva din alta viata ... sufletele pereche , prieteniile se intind dincolo de o singura viata...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #130 : Marți, 24 Mai 2011, 10:58 »
cred ca sufletul pereche vine din cosmos, de la miliarde de ani-lumina. deformeaza continuumul spatio-temporal, trece prin "gaura de vierme" si hop! langa mine: iata-ma-s! ti-a pus Dumnezeu mana-n cap! sunt sufletul pereche, luceferitza, si am venit sa ne iubim inuman chiar aici, pe terra.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #131 : Marți, 24 Mai 2011, 11:07 »
vise, taica silviu, vise...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #132 : Marți, 24 Mai 2011, 11:11 »
vai, eu credeam ca e ceva real, maica micaela.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #133 : Marți, 24 Mai 2011, 11:20 »
pai inclin sa cred ca "ceva" e real in ideea unei "legaturi" care transcede existenta fizica prezenta... am eu asa, un feelling, caci mi s-a intamplat, in viata-mi, o "recunoastere" de acest gen, absolut stranie...intr-o tara straina, cu o persoana total necunoscuta, de cu totul alta cultura...cand a intrat pe usa "l-am recunoscut" (senzatia aceea de reintalnire cu o veche cunostinta) iar persoana a venit direct la mine (eram intr-o multime de oameni) si nu pentru ca eram frumoasa frumoaselor ci pentru ca a avut aceeasi senzatie puternica. nu ne vazusem jamais, habar n-aveam cine eram si am inceput sa discutam de parca am fi copilarit impreuna, sau am fi vietuit together cu anii...asa ca am "continuat" o amicitie de cine stie cand... a fost absolut straniu. si mai aveam si fix 28 de ani, una din varstele asa-zis a "reintalnirilor karmice" (caci multiplu de ciclu de 7 ani).

sa nu mai faci mishto, ca arunc cu capsatoru' in tine, da?  :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #134 : Marți, 24 Mai 2011, 11:42 »
sa nu-mi spui ca v-ati si iubit. sau asta nu prevede "reintalnirea karmica"? ???
ti-am ascuns capsatorul :D