Arhiva > Arhiva

Cum sa-ti faci un prieten

<< < (91/94) > >>

almi_gabi:
sa stii ca si eu vad SC ca locul unde mi-am facut o gramada de prieteni; cu unii dintre ei ma intalnesc doar o data sau de 2 ori pe an; cu altii ma vad mai des si sunt unii cu, care vorbesc saptamanal la telefon sau pe mess, cu altii aproape zilnic ; iar taberele sunt adevarate incarcari ale bateriilor cu energie   

Caroline:
Intrebarea mea explicita era alta... dar raspunsul implicit a fost cel scontat: deci topicele cu pricina nu sunt inca pentru arhivat.  ;D
Eu inca n-am ajuns la faza de prietenie, ca sunt relativ noua si nici n-am avantajul metropolelor.  :-\

bit:

--- Citat din: Caroline din Joi, 22 Martie 2012, 22:17 ---Intrebarea mea explicita era alta...
Eu inca n-am ajuns la faza de prietenie, ca sunt relativ noua si nici n-am avantajul metropolelor.  :-\

--- Terminare citat ---
Nici io da`asta nu-nseamna ca nu-mi doresc prieteni. Mai ales ca am foarte putini prieteni adevarati (care au venit din randul prietenilor in general). Iar treaba cu metropola nu sta-n picioare. Am io cumva impresia vaga ca trollezi un pic...? :coolsmiley:

Caroline:
De data asta, deloc. Ma chinui sa ies si eu la un teatru in Sibiu si n-am cu cine, ca suntem doar vreo 4... Daca voi sunteti 20, asta reprezinta exact raportul procentual de 2.000.000 de locuitori versus 400.000. Ca sa nu mai spun ca ardelenii se dau dusi mai greu in chestii asa de... neconventionale.  :-\

bit:
Pai da un ochi pe Bucuresti si ai sa vezi ca si aici tot cam asa.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă