Arhiva > Arhiva

Cum sa-ti faci un prieten

<< < (9/94) > >>

luciamanta:
"Dacă socoteşti prieten pe cineva în care nu ai aceeaşi încredere ca şi în tine însuţi, faci o mare greşeală şi nu cunoşti valoarea adevăratei prietenii".

citat din Seneca

silviu:

--- Citat din: luciamanta din Marți, 23 Noiembrie 2010, 15:13 ---"Dacă socoteşti prieten pe cineva în care nu ai aceeaşi încredere ca şi în tine însuţi, faci o mare greşeală şi nu cunoşti valoarea adevăratei prietenii".
citat din Seneca

--- Terminare citat ---
si daca nu ai incredere nici in tine insuti?
--- Citat din: micaela ---O prietenie adevarata e la fel de rara precum o iubire reciproca autentica, neconjuncturala ci "scrisa-n stele". Apare cand e dat sa apara si probabilitatea ca asta sa se intample cand o cauti cu intentie si incordare este destul de mica.
--- Terminare citat ---
asa e! prieteniile si iubirile reciproce apar cand nu le cauti si dispar cand nu te astepti.

dian:
   Daca prieteniile sunt dezinteresate, rezista, fiindca sunt cladite pe un teren curat. Chiar daca din diverse motive revederea se produce dupa niste ani, este ca si cum te-ai fi despartit cu o zi in urma. Mi s-a intamplat si este minunat.

luciamanta:
Silviu, daca nu ai incredere nici in tine insuti, atunci este grav.

micaela:
eu cred ca prietenii sunt numai acele relatii cladite "pe teren curat", bazate exclusiv pe afinitati, simpatie si, in timp, afectiune. restul sunt relatii din care raspund la intrebarea "n-ai si tu pe cineva / o cunostiinta care...?" Acestea sunt, cu indulgenta, amicitii. :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă