Arhiva > Arhiva

Cum sa-ti faci un prieten

<< < (62/94) > >>

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Joi, 16 Februarie 2012, 20:06 ---Oare barbatii se incing cand gandesc mult, asa, in general, sau cand gandesc mult la miss univers?  :angel:

--- Terminare citat ---

Ceva imi spune ca stii raspunsul la intrebare :D :D

pocama:

--- Citat din: micaela din Joi, 16 Februarie 2012, 20:06 ---Sa fie doamnele mai evoluate, dat fiind ca in mod vizibil ele sunt mai inclinate a experimenta si a da credit teoriei "puterii" gandului? Daca ne mai gandim la faptul ca barbatii poseda si atavismul unei pilozitati ce sugereaza descendenta din maimutza.... nush' :)

--- Terminare citat ---
...Si totusi, trebuie sa recunoastem ca barbatii sunt aceia care au facut cele mai mari descoperiri, au elucidat atatea enigme...Mult prea putine reprezentante ale sexului frumos si-au inchinat viata cercetarii. Nu am sa motivez si care ar putea fi cauza, ci doar recunosc adevarul...  :-[

silviu:

--- Citat din: micaela ---Sa fie doamnele mai evoluate, dat fiind ca in mod vizibil ele sunt mai inclinate a experimenta si a da credit teoriei "puterii" gandului? Daca ne mai gandim la faptul ca barbatii poseda si atavismul unei pilozitati ce sugereaza descendenta din maimutza.... nush' :)
--- Terminare citat ---
adica barbatii se trag din maimute, dar femeile nu :2funny:
pilozitatea la barbati este strans legata de un hormon prezent in cantitate mult mai mare decat la femei. e hormonul ala care ne face sa ne incingem cand ne gandim la miss univers :)

Caroline:
Atunci, hai sa ne intoarcem (oarecum) la topic. Daca tot suntem atat de diferiti, mai crede cineva ca poti sa-ti faci un prieten sincer din sexul opus?

Guesswho:
Am avut astfel de prieteni :)....acum ceva ani. Ce-am observat in timpul acestor prietenii: oricand ma puteam baza pe ei, indiferent ca era vorba de bine sau greu, cand era vorba sa-mi dea un sfat erau sinceri si obiectivi, nu m-au mintit niciodata, nu erau gelosi.
Nu pot spune acelasi lucru despre prieteniile cu femei.
Nu ma pot lauda cu multi prieteni, pentru ca eu caut calitatea in oameni si nu cantitatea, am putini prieteni, dar buni.

Cat timp nu exista atractie sexuala intre cei doi sunt convinsa ca poate exista o astfel de relatie.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă