Arhiva > Arhiva
Cum sa-ti faci un prieten
pocama:
:) :) :) Asa e mai bine? Lumea e plina de prieteni... :-\
bit:
Eu am inceput sa zambesc doar gandindu-ma cat de scurta e existenta noastra...si pana acum n-a demonstrat nimeni ca traim si a doua oara! :o Asa ca decat incruntat si zburlit, mai bine calm si (nitel) malitios. Zau, parca e mai bine asa. Ca sa fie clar, nu cred in prostiile cu "gandeste pozitiv" si "daca te gandesti la nu-stiu-ce-rahat, il vei atrage in viata ta"...si lista de aberatii poate continua. La mine e simplu: vrei bani mai multi, nu mai visa la cai pe pereti si munceste! Vrei sa slabesti, iarasi nu te mai indopa cu toate cretinismele, ci mananca mai putin si trage mai mult de tine. Si tot asa. Cat despre prieteni, decat multi si fara caracter, mai bine unul si de calitate. Principiul meu e bazat pe "cine se aseamana...", asa ca (cu siguranta) iti vei gasi un prieten asa cum esti si tu.
pocama:
Fara lipsa de modestie, nu mi-ar displace. :-* Totusi, in viata lucrurile stau mai altfel. Daca, acum 5 ani sperantele mele de a gasi persoana potrivita intruneau o proportie de 70%-80%, in momentul de fata ele s-au redus considerabil. Am inceput sa ma impac din ce in ce mai mult cu ideea ca aceasta imi este crucea si sa-mi port aceasta cruce din ce in ce mai usor. Nu mai este o disperare faptul ca sunt singura. De fapt nici macar nu ma consider singura. De ce?! Pentru ca am convingerea ca cineva ma asteapta, ma cauta, ma doreste, dar, ca si mine nu stie unde sa ma afle. Intalnirea noastra poate sa fie, sau poate sa nu fie aici... :angel:
Caroline:
Cel mai bun prieten imi sunt eu insami... desi de cele mai multe ori, aceasta prietenie este mult mai greu de intretinut decat oricare alta. Cand reusesc, si prietenii se-aduna. ;)
bit:
Frumos spus. Si adevarat.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă