Arhiva > Arhiva
Cum sa-ti faci un prieten
Guesswho:
--- Citat din: almi_gabi din Marți, 16 Martie 2010, 10:05 ---
Care ar fi oare metoda care să te facă să priveşti oamenii cu mai multă încredere decât obişnuieşti să le acorzi ?
--- Terminare citat ---
Eu procedez asa: cand cunosc o persoana ii acord un procent de incredere de 90-95%. Nu 100%, imi las si o marja de esec. ;)
In unele cazuri, persoana nu merita increderea acordata si incep sa "tai" din procentele acordate initial, in functie de greseala/i pana imi dau seama ca nu merita s-o am aproape.
In alte cazuri, mult mai rare ce-i drept, daca omul imi arata prin ceea ce spune si ce face ca merita increderea mea si daca interesele sunt similare, ramanem in relatie (amicitie, prietenie, etc).
Cred ca oamenii care intra in viata noastra au un rol, indiferent cat raman langa noi. Citisem pe undeva ca ceilalti sunt oglinzi ale noastre si reflecta dupa caz, atitudini/comportamente pe care le avem in noi si pe care le negam. Constietizand ca ceea ce ne deranjeaza la altii reprezinta parti ale noastre, avem posibilitatea sa le schimbam.
Oricum, chiar de ar exista o astfel de metoda, mai mult de 95% unui nou-venit nu i-as acorda. ::)
adina:
nu cred ca as fi aici daca as cunoaste o reteta sigura .Povestea singuratatii mele este un banal esec intr-o relatie prea profunda,iar acum suflu si-n iaurt.DAR INCA SPER .
Caroline:
Povestea ta - povestea mea, povestea lui si-a multora... :)
pocama:
M-am hotarat! >:( Vreau un prieten. Stie cineva vreun magazin? :-\
bit:
Mai mare, mai mic? Mai negru, mai alb sau color? Bland sau doberman? Baga un job description! ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă