Arhiva > Arhiva

Cum sa-ti faci un prieten

<< < (51/94) > >>

bit:
Sa fim solemni= in dictionarul personal - sa fim seriosi, sa stam stramb si sa judecam drept. Cat despre solemnitate, nu prea-mi pica bine. Adica nu mi-a placut nicidata sa ma formalizez -ramanand totusi in limitele politetii si ale bunului simt-; cred ca formalul e un mod de a te distanta de ceilalti. Bine, e si asta util uneori.

Sara:

--- Citat din: julia din Joi, 10 Noiembrie 2011, 11:38 ---Cum sa-ti faci un prieten am stabilit noi. Dar daca nu vrea?

--- Terminare citat ---

Daca nu vrea, inseamna ca nu ai un prieten ;D.
Ca ti-l faci, e mai usor, dar...cum faci sa-l pastrezi? Sau cum faci astfel incat amandoi sa vreti ramaneti in relatie si sa si puteti ramane intr-o relatie nu oarecare, ci functionala?

bit:
Timpul decide. Timpul e cel mai bun (dur) test pentru o relatie, indiferent de tipul ei.

Sara:
Timpul decide numai in cazul in care individul nu are nimic de spus, de schimbat, de analizat, etc.
Mie mi-e greu sa cred ca in viata mea doar TIMPUl decide. Atunci eu unde sunt? Timpul maa coordoneaza pe mine?
Eu cred ca noi insine decidem prin felul nostru de a fi, prin ceea ce spunem, facem, prin modul in care actionam, prin modul in care acceptam sau refuzam anumite situatii si/sau oameni.
Noi decidem. Timpul doar ne ajuta, ne da ragaz sa meditam, sa realizam unde si ce am gresit. El isi vede de trecerea lui, dar decizia e a omului (zic eu  :) ).

bit:
Luam decizii, sub impuls de moment sau bine aprofundate si totusi timpul va arata unde am gresit si unde nu. Timpul vindeca rani (de cele mai multe ori). Prin modul in care fortam lucurile sau le lasam sa zaca intr-o uitare blanda, o relatie se transforma. In bine sau in rau. In timp se vede daca va rezista. In timp ne transformam, evoluam sau nu. Nu vreau sa trec in extrema (de genul stam si asteptam ca se rezolva toate in timp) insa Timpul, marele calau, este suveran.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă