Arhiva > Arhiva

Cum sa-ti faci un prieten

<< < (49/94) > >>

Mari_a:
Eh, nu era vorba de mine. Ipotetic vorbind...   :)

bit:
Ba nu doare deloc. Nu se intampla sa ajungi in situatia aia. Daca lucrurile decurg firesc, sigur nu ajungi acolo, fie ca legi sau nu o prietenie. Am constatat asa, de-a lungul anilor, ca o experienta milenara (no shit!), ca in general, oamenii cu acelasi tip de caracter leaga prietenii durabile. Putine dar adevarate. Asa ca nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme daca esti un om onest.

julia:
eu chiar as zice bogdaproste daca cei care nu ma plac ar inceta sa mai existe pt mine. si invers.
dar stii cum zice poporu intelept: fereste-ma de prieteni ...

almi_gabi:

--- Citat din: bitek din Joi, 10 Noiembrie 2011, 21:36 ---Ba nu doare deloc. Nu se intampla sa ajungi in situatia aia. Daca lucrurile decurg firesc, sigur nu ajungi acolo, fie ca legi sau nu o prietenie. Am constatat asa, de-a lungul anilor, ca o experienta milenara (no shit!), ca in general, oamenii cu acelasi tip de caracter leaga prietenii durabile. Putine dar adevarate. Asa ca nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme daca esti un om onest.

--- Terminare citat ---

partea asta cu acelasi tip de caracter mi se pare adevarata - eu ii zic - persoane care rezoneaza  pe aceasi lungime de unda - se intampla sa cunosti pe cineva (el sau ea - ma refer strict la sensul de amicitie) si sa te simti confortabil in prezenta lui - sa te ajuti cu el - sa-ti devina apropiat - sa-i impartasesti din trairile tale si apoi sa vezi ca da inapoi - ca se retrage si nu intelegi de ce - ca da vina pe timp, ca e prea ocupat sau ca si-a facut alt program dar de fapt stii si stie si el/ea ca apare o indepartare - deci nu mai vrea compania ta - asta nu stiu daca sa ii spun durere dar exista o parere de rau, o dezamagire - si daca incerci sa intrebi si sa cauti motivul te "izbesti" de un zid care nici macar nu te asteptai sa existe acolo

bit:
Pai din ce zici, individul (el, ea, nu conteaza) respectiv ori a cultivat o amicareala de interes cu tine, a obtinut ce voia si se cara, ori (varianta mai trista) omu`ala are probleme cu capul - teama de apropiere, de intimitate.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă