Arhiva > Arhiva
Cum sa-ti faci un prieten
almi_gabi:
d'apai nu stiu cum ii' po insula pustie - n-am fost niciodata pe vreuna
si sincer, nu m-ar deranja sa am un prieten care sa-mi cumpere una ;D
balanta:
probabil daca ne-am acorda aceleasi libertati si spatiu intr-o relatie ar fi ok....dar chiar credeti ca se poate?.....in ceea ce priveste prietenii nu mi se pare atat de complicat sa ii accepti cu tabieturi si defecte...in ceea ce priveste partenerul de viata e mai greu...cu prietenii nu locuiesti sub acelasi acoperis si nu imparti responsabilitati, rude, cresterea copiilor si participarea financiara!
varsator38:
prietenii se accepta intre ei cu tot cu tabieturi,defecte,"pitici pe creier",etc...doar de aceea exista prieteni!
iar in ceea ce priveste partenerul de viata,daca exista compatibilitate si "clic"cred ca toate pot fi "placut"suportabile!
cine vrea cu adevarat,poate avea si prieteni si partener de viata,depinde doar de ce ne dorim cu adevarat!
aici e locul cel mai potrivit pentru ati face prieteni!
Saturnianul:
--- Citat din: balanta din Duminică, 16 Octombrie 2011, 20:55 ---probabil daca ne-am acorda aceleasi libertati si spatiu intr-o relatie ar fi ok....dar chiar credeti ca se poate?.....in ceea ce priveste prietenii nu mi se pare atat de complicat sa ii accepti cu tabieturi si defecte...in ceea ce priveste partenerul de viata e mai greu...cu prietenii nu locuiesti sub acelasi acoperis si nu imparti responsabilitati, rude, cresterea copiilor si participarea financiara!
--- Terminare citat ---
Tocmai, cu partenerul de viata mi se pare mult mai importanta armonizarea libertatilor decit cu un prieten. Nu stiu daca e neaprat mai greu de facut asta. Ar fi de ajuns un pic de reciprocitate. Ceea ce, am constatat, ca nu prea se intimpla. Intr-o relatie de cuplu, ajungem sa credem ca ni se cuvine sa asteptam o reactie de la celalalt si abia apoi sa raspundem, cind ar trebui sa fie reciprocitate. Si ne tot asteptam unul pe altul pina ne plictisim si zicem ca relatia nu merge :)
julia:
dar partenerul de viata nu ar trebui sa-ti fie si cel mai bun prieten?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă