Arhiva > Arhiva

Cum sa-ti faci un prieten

<< < (37/94) > >>

valaura11:
       Prietenie inseamna sa fii alaturi de prieteni nu cand au dreptate, ci atunci cand gresesc.  Andre Malraux
       Intelege ca prietenii vin si pleaca, dar nu trebuie sa ii pastrezi decat pe putini dintre ei, pe cei cu adevarat
       pretiosi. Pe masura ce imbatranesti, ai nevoie tot mai mult de oameni care te cunosteau inca din tinerete.
       Mary Schmich

fortuna777:

--- Citat din: flaviaa din Vineri, 29 Iulie 2011, 22:57 --- Cand cineva te raneste, fapta lui ar trebui incredintata intotdeauna nisipului, de unde vantul iertarii o poate sterge; insa cand cineva iti face un bine, trebuie sa-i daltuiesti fapta in piatra, de unde nici ploaia, nici vantul n-o pot sterge niciodata.

--- Terminare citat ---

imi place chestia asta...iertarea pe care o acorzi celor care au gresit,  iti aduce o pace interioara, pe care cred ca n-o poti gasi oricat de religios ai fi...

julia:

--- Citat din: bitek din Marți, 26 Iulie 2011, 22:46 --- Cel mai bun factor de selectie pentru o prietenie este timpul: o termina sau o intareste.

--- Terminare citat ---

…si greutatile prin care trec impreuna. ca la distractii “prietenii” sunt fara numar fara numar

almi_gabi:

--- Citat --- cum sa-ti faci un prieten
--- Terminare citat ---

sa-i spui ca vrei sa fiti prieteni !!??  8) 
imi aduc aminte de copilarie cand modul cel mai la indemana pe care il aveam sa ne facem prieteni era acea intrebare simpla: vrei sa fim prieteni?  si raspunsul venea fara ezitare - da

acum se foloseste un "buton" pe care apesi ca sa fii prieten cu alti utilizatori facebook  ;D

silviu:

--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 10 August 2011, 08:52 ---
imi aduc aminte de copilarie cand modul cel mai la indemana pe care il aveam sa ne facem prieteni era acea intrebare simpla: vrei sa fim prieteni?  si raspunsul venea fara ezitare - da

--- Terminare citat ---
pe mine m-au refuzat vreo 2 :( ziceau ca-s bagabond :-\

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă