Arhiva > Arhiva
Cum sa-ti faci un prieten
anamama13:
- cunosc aceasta situatie foarte bine, tu hotarasti daca o mentii sau nu in forma respectiva
- e bine, sa fii , in acest context, se scrie cu doi de i.... stai linistita...
- te referi la cunostinte gen relatii sau cunostinte gen cultura generala ?... sunt aspecte diferite....
- oricum ar fi, trebuie sa scoti la suprafata si celelalte calitati pe care le posesi... si sunt convinsa ca se vor mai aduna oameni in jurul tau... poate nu multi, dar poate mai adevarati....
Crista:
anam.,tu pari sa te cunosti foarte bine.Eu mai degraba ma multumesc asa cum sunt perceputa,nu prea cred ca merita sa arati ce nu se vede usor,fara efort..Multumesc pentru raspuns.Relatii mai putine,ai nevoie de un skill anume sa ti le faci,cu regret sincer,nu il am
anamama13:
ai pe cineva pe care il poti suna fara teama si fara sfiala la ora 1 din noapte daca esti speriat ????
steliana:
cred... că doar punându-te în locul celui pe care ţi l-ai dori ca prieten
Crista:
Buna intrebare,de disperare as suna pe oricine ar fi venoie,fara sa imi chiar pese de deranj,insa daca ar fi ceva legat doar de persoana mea,o stare,o tristete,imi pare rau sa recunosc dar nu mai am,a murit anul trecut...Trebuie sa incerc ipostaza asta,ca altfel ma speriu eu pe mine
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă