Arhiva > Arhiva
Cum sa-ti faci un prieten
micaela:
silviu taica :D, tu n-ai cum sa ai reintalniri karmice, fiindca focalizezi pe ambalajul fizic, iar o regasire transcedentala :D se refera la spirit.
auzi, da' unde gasesti tu thailandeze ieftine pe aici, ca altfel, cu tot cu drumul dus-intors la mama lor acasa, la acelasi numar de servicii, e mai rentabila gonflabila. :D
optimus sum:
la tailandeze ai un nr limitat de trageri , ca la slotmachine, dar la gonflabila proprie, eeeeee ... fara numar fara numar...
silviu:
--- Citat din: micaela din Marți, 24 Mai 2011, 11:55 ---silviu taica :D, tu n-ai cum sa ai reintalniri karmice, fiindca focalizezi pe ambalajul fizic, iar o regasire transcedentala :D se refera la spirit.
--- Terminare citat ---
micaela maica, eu nu pot avea reintalniri karmice pentru ca: 1. - inca nu am avut vreo intalnire karmica; si b. - nu cred in bazaconii.
--- Citat din: micaela ---auzi, da' unde gasesti tu thailandeze ieftine pe aici, ca altfel, cu tot cu drumul dus-intors la mama lor acasa, la acelasi numar de servicii, e mai rentabila gonflabila. :D
--- Terminare citat ---
crede-ma, e mai rentabila thailandeza din thailanda :D
micaela:
calatoresti cu wizz-airul? :D
si-apoi ziceam "la numar egal de servicii" ca doar nu zbori in nestire, dus-intors, la thailandeza ta. sau, ma rog, thailandezele tale, ca doar n-oi fi fraier sa frecventezi numai una. :D
silviu:
cu turkish airlines. si da, frecventez numai una ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă