Arhiva > Arhiva
Cum sa-ti faci un prieten
silviu:
cred ca sufletul pereche vine din cosmos, de la miliarde de ani-lumina. deformeaza continuumul spatio-temporal, trece prin "gaura de vierme" si hop! langa mine: iata-ma-s! ti-a pus Dumnezeu mana-n cap! sunt sufletul pereche, luceferitza, si am venit sa ne iubim inuman chiar aici, pe terra.
micaela:
vise, taica silviu, vise...
silviu:
vai, eu credeam ca e ceva real, maica micaela.
micaela:
pai inclin sa cred ca "ceva" e real in ideea unei "legaturi" care transcede existenta fizica prezenta... am eu asa, un feelling, caci mi s-a intamplat, in viata-mi, o "recunoastere" de acest gen, absolut stranie...intr-o tara straina, cu o persoana total necunoscuta, de cu totul alta cultura...cand a intrat pe usa "l-am recunoscut" (senzatia aceea de reintalnire cu o veche cunostinta) iar persoana a venit direct la mine (eram intr-o multime de oameni) si nu pentru ca eram frumoasa frumoaselor ci pentru ca a avut aceeasi senzatie puternica. nu ne vazusem jamais, habar n-aveam cine eram si am inceput sa discutam de parca am fi copilarit impreuna, sau am fi vietuit together cu anii...asa ca am "continuat" o amicitie de cine stie cand... a fost absolut straniu. si mai aveam si fix 28 de ani, una din varstele asa-zis a "reintalnirilor karmice" (caci multiplu de ciclu de 7 ani).
sa nu mai faci mishto, ca arunc cu capsatoru' in tine, da? :D
silviu:
sa nu-mi spui ca v-ati si iubit. sau asta nu prevede "reintalnirea karmica"? ???
ti-am ascuns capsatorul :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă