Arhiva > Arhiva
Cum devii comunicativ
optimus sum:
daca ai probleme de natura asta cu unul dintre sefi te pot ajuta cu solutii eficiente in MP , ca nu vreau sa dau pe fata chiar toate modurile cum sa pui un barbat in banca lui, aici pe forum... sunt si eu barbat, ce puii mei ...
marcutza:
--- Citat din: optimus sum din Luni, 16 Mai 2011, 12:01 ---daca ai probleme de natura asta cu unul dintre sefi te pot ajuta cu solutii eficiente in MP , ca nu vreau sa dau pe fata chiar toate modurile cum sa pui un barbat in banca lui, aici pe forum... sunt si eu barbat, ce puii mei ...
--- Terminare citat ---
:D :D :D tocmai ca n-am probleme cu seful meu si niciodata nu voi apela la astfel de gesturi cu el(si ma refer strict la functie).
chiar nu da tot din casa :D si multumesc, stiu sa pun un barbat in banca lui daaarrrr voi apela daca vreodata ceva nu va mai functiona in aceasta tehnica a comunicarii.
optimus sum:
m-am linistit...si ca sa nu las nimic neterminat ofer si o solutie universal valabila , atat la femei cat si la barbati...
cand va plictiseste cineva cu o vorbarie excesiva, incercati sa fiti atent/a un pic la ce spune si daca intradevar va plictiseste subiectul , incercati sa va legati de ceea ce spune , in mod politicos si deviati subiectul intr-o directie in care doriti sau daca vreti sa "taca" duceti-l pe un teren pe care nu-l cunoaste... deschideti un topic de discutie in care interlocutorul este afon si va garantez ca veti avea liniste... ;D
almi_gabi:
--- Citat din: optimus sum din Luni, 16 Mai 2011, 11:50 --- iesi din normalitate fata draga...TRAIESTE-TI VIATA
--- Terminare citat ---
la cati sunt dusi in ziua de azi cu biscuitele !??
marcutza:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 16 Mai 2011, 13:47 ---
--- Citat din: optimus sum din Luni, 16 Mai 2011, 11:50 --- iesi din normalitate fata draga...TRAIESTE-TI VIATA
--- Terminare citat ---
la cati sunt dusi in ziua de azi cu biscuitele !??
--- Terminare citat ---
si ce le place... : (
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă