Arhiva > Arhiva
Cum devii comunicativ
marcutza:
chiar asa, la ce ? :)
optimus sum:
--- Citat din: NeliTTT din Luni, 16 Mai 2011, 18:31 ---Nu stiu sa imbunatatesc lucrurile. De aceea am venit aici, sa ma sfatuiti. Prietena cu ea .... am fost, in masura in care se ingaduie in relatia sef-subordonat. Dar a procedat urat fata de mine in alte imprejurari (nu are rost sa va rapesc timpul cu detalii, si poate nici nu e important pt altii de aici), si atunci in momentele acelea valoarea ei a scazut in ochii mei, sau , cum sa zic? atunci i-am cunoscut adevarata valoare. Sau atunci am vazut ce poate. Probabil vom continua asa pana se va satura sa joace teatru, sa para ceva ce nu este. Eu voiam un singur lucru de la ea. Sa fie corecta. Si mi-ar place foarte mult sa merg cu placere la serviciu, sa lucrez cu drag si cu devotament pentru ea.
--- Terminare citat ---
iarta...sau macar incearca sa ierti...uita ... daca traiesti cu o ura in suflet, disimulata sau nu , nu devii un om mai bun...
iarta si fa loc bunatatii sa iasa deasupra... e un om mai rau sau mai bun , este poate josnica , nu conteaza asta...uita si mergi mai departe zambind. cand ti-a facut un rau poate i-a fost frica de tine. sau poate chiar are o doza de rautate, dar cati dintre noi suntem absolut buni ?
marcutza:
--- Citat din: optimus sum din Luni, 16 Mai 2011, 18:36 ---poate i-a fost frica de tine. sau poate chiar are o doza de rautate, dar cati dintre noi suntem absolut buni ?
--- Terminare citat ---
bine punctat @opt ;)
chiar asa, cati dintre noi suntem absolut buni ? :)
optimus sum:
--- Citat din: marcutza din Luni, 16 Mai 2011, 18:35 ---chiar asa, la ce ? :)
--- Terminare citat ---
5 useri scriau simultan pe acelasi topic... asta inseamna o activitate cu adevarat importanta sau un subiect de discutii interesant ... de obicei nu avem mai mult de un user care scrie undeva si asta doar din timp in timp .
NeliTTT:
Carmen, nu sunt la prima postare. Cand am ceva de zis, zic. Azi, doar ca am venit mai suparata ca de obicei de la serviciu, iar discutiile din topic despre sefi m-au provocat. Sau m-au stimulat sa scriu. Poate o sa mai treaca ani, pana voi mai scrie, sau poate scriu peste 5 minute din nou.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă