Arhiva > Arhiva

Vintage

<< < (2/45) > >>

admin:
Ce parere ai despre femeia romantica, rafinata si discreta a anilor 20? Pe mine ca barbat ma incanta palarioarele acelea stupide, dar dragalase, pantofiorii botina, ce sa mai zic de rochii, care nu stiu cat confort si lejeritate puteau oferi celor care le purtau.

almi_gabi:

--- Citat din: admin din Joi, 18 Martie 2010, 12:26 ---Ce parere ai despre femeia romantica, rafinata si discreta a anilor 20? Pe mine ca barbat ma incanta palarioarele acelea stupide, dar dragalase, pantofiorii botina, ce sa mai zic de rochii, care nu stiu cat confort si lejeritate puteau oferi celor care le purtau.

--- Terminare citat ---

la asta te referi?

Intradevar e farmec la femeia acelei perioade.Totusi la vremea respectiva acesta era modelul femeii moderne pentru acele timpuri. Intotdeauna femeia trebuie sa tina pasul cu moda si stilul epocii pentru a nu parea demodata.
Recunosc ca urmaresc cu placere emisiuni si filme din epocile mai vechi. Au o savoare aparte! :)

maria171:
am vazut odata o expozitie cu lucruri vechi
erau lornioane, patefoane, carnetele de bal, evantaie, rochii, fracuri,...
cam toata atmosfera din timpul titanicului
ceea ce m-a uimit a fost ca pantofii erau f ingusti
nu cred ca cineva din vremea asta ar fi putut sa poarta asa ceva
toate lucrurile erau brodate cu mult gust

anamama13:
sunt minunate .... dar pe vremea aceea cred ca femeile avea o alta tinuta, o alta atitudine.... de aceea parca acum spui "haine" si cand te referi la moda veche spui "tinute"....  cum credeti ca ar fi o intalnire "retro" ?????

maria171:
ce ma mira e ca atunci, nu numai actritele erau aranjate si puse la punct
ci si femeile obisnuite
acum stand ore in sir la munca, te imbraci cu ce e mai comod

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă