Arhiva > Arhiva

Vintage

<< < (43/45) > >>

silviu:
Cum arătau tramvaiele Bucureștiului acum 40 și acum 20 de ani

Caroline:

--- Citat din: silviu din Marți, 13 Decembrie 2011, 19:40 ---Reclame cu iz comunist.
--- Terminare citat ---

Nu cred ca "iz comunist" e ceea ce le defineste, mai degraba "iz de antologie". Mai demult, am avut ocazia sa vad cateva astfel de reclame din anii '60 - '70 din Canada... aceeasi atmosfera, inclusiv stangacia. Marketingul abia se nastea... nu mai vorbesc de show bizz. Insa cred ca noi romanii avem un deosebit dar al bascaliei (nimic peiorativ in asta).   ;)

Mari_a:
O cafea vintage pentru balanta. Craciun fericit!

almi_gabi:
ehhhh, ce - vreau si eu ceva vintage - ai plecat la Azuga fara sa-mi lasi un cadou vintage - te spun lu' mosu'  ???

silviu:
CRĂCIUNUL INTERBELIC. Ce-şi doreau copiii de la Moş Crăciun în urmă cu 80 de ani
Cu câteva zile înainte de Crăciun, copiii visau la cloşti şi cocoşi de ciocolată, măgăruşi sau fluturei de turtă dulce cu polen de zahăr pe aripioare, bombonele, uşi de zahăr, portocale. Băieţii îşi imaginau cum se vor juca cu caii de lemn sau de pâslă, cu trâmbiţile vopsite cu roş, cu o armată de pitici, soldaţi de plumb şi tunuri, argintate săbioare şi armonici mici ori trompete sau jucării mecanice. Fetiţele se îmbujorau cu gândul la păpuşelele de cristal sau la cele puse-n cutiuţe ori la jucăriile de pluş cu care vor juca.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă