Arhiva > Arhiva

Vintage

<< < (41/45) > >>

silviu:
era din ala cu burduf... articulat ;D

Mari_a:
Da, si cu scaune tapitate cu vinilin... Am mers cu dinala!  :)

Revista Femeia – iulie 1963… (Nici macar eu nu ma nascusem!  ;D)
(Nu mi-a incaput in scanner toata coperta deodata)
Soacra-mea a avut d-asta:

almi_gabi:
eyh, asta era varianta "full option"   8)  avea si storcator  ;D - ai mei aveau una simpla, doar cuva de spalat - era mai mica - am dat-o acum cativa ani la tara - a luat-o un nene - era tare incantat de ea - ii foarte buna doamna, o duc la noi la tara sa spele si batranii mei ca acum folosesc copaia

Mari_a:
Cand m-am despartit eu de soacra-mea, prin 1995 (pe 6 decembrie - hai, ca v-am spus tot, mai am un pic si va dau si CNP-ul  ;D  ;D   ;D), inca o mai avea si o mai folosea. Dar nu mai spala haine in ea, ci tot felul de carpe de prin curte.

Uite alte poze, tot din 1973. Sunt de pe forumul ‘Comunitatea prietenilor mijloacelor de transport in comun’ – daca va vine sa credeti ca exista asa ceva! Oamenii se aduna sub tot felul de 'umbrele'!

Mie la pozele astea imi place cum arata strazile - libere, fara masini parcate. E drept ca eram saraci si n-aveam... Abia acum au inceput sa miste cu parcarile...

Bd.Iosip Broz Tito – intersectie cu Ramnicu Sarat

Liviu Rebreanu la Pod

almi_gabi:
erau strazile mult mai libere -  masini, chiar blocuri si cladiri si supermarket-uri
masini nu aveam  ca trebuia sa astepti pe liste 5 ani pana luai o "d'acia"  ;D ( acuma e o nebunie completa ca se aproprie sarbatorile si te calci pe "cauciuci"   8)
e tare aia cu prietenii mijloacelor de transport in comun

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă