Arhiva > Arhiva

Vintage

<< < (35/45) > >>

almi_gabi:
mah, mari - acum am vazut - in vederea ta de la Costinesti se vede un Volkswagen broscuta  ;D - super tare - alea's deja masini de epoca- nu mai circula
facem chef - cu  "cico"  ;D   8)

silviu:
dar si oamenii erau mai slabi si incapeau usor in broscutza. acum abia isi urca burtile in x5 :(

Mari_a:

--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 02 Noiembrie 2011, 21:08 ---- alea's deja masini de epoca- nu mai circula
--- Terminare citat ---

Voooai, daca te-ar auzi Albinuta ucigasa EFI ce spui!  Cum sa nu mai circule? Air-cooled astia raciti cu aer au forum, fac intalniri prin tara, prin strainataturi... Sa-i vezi cum se incoloneaza si pleaca in Germania!
Eu am pozat cartea aia postala ca sa i-o dau pe net unui broscar, ca nu mai avea rabdare cateva zile sa o vada...
Uite "premiul" la o intalnire a lor de la Odorheiul Secuiesc din iulie 2007. (eu doar m-am aflat prin zona si am facut poza din mersul calului)

Si poze ale lor:

Mari_a:
Asa. Am ramas neprecizata aici cine e Albinuta ucigasa EFI si ce stie ea sa faca. Uite-o, asta neagra. Aia albastra e sora-sa, e a aceluiasi propitar. Care are si d-astea normale, plastice. Cred ca nu sunt eu spalata pe dinti cum sunt spalate astea doua de mai jos (tot cu periuta de dinti):

almi_gabi:
mai mari, astea de le zici tu "insectele criminale" nu mai e' vintage - e tunate  8)
asa oricine poate lua o carcasa de trabant si sa-l bage in revizie generala , eventual si un motor bengos - si tuleo nene pe drumurile patriiei (care ele sunt cam vintage  ;D )

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă