Autor Subiect: Vintage  (Citit de 73579 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Vintage
« Răspuns #165 : Joi, 15 Septembrie 2011, 20:47 »
cand eram o pustoaica de cativa anisori eu si amicii mei de joaca ne tot intrebam si faceam tot felul de "scenarii" cum o sa fim noi in anul 2000 - era o limita rotunda  - si consideram ca in anul 2000  vom fi mari si batrani si vom avea case --- care pe unde nu-ti venea a crede -si meserii care mai de care - in fine de-ale copiilor  - cand am ajuns in anul 2000 si mi-am adus aminte de discutiile din copilarie am inteles ca sunt .... vintage  ;D

julia

• Vizitator
« Răspuns #166 : Joi, 22 Septembrie 2011, 21:33 »
vezi ca w-e asta sala Dalles e ... vintage

http://www.vforvintage.ro/

julia

• Vizitator
« Răspuns #167 : Miercuri, 12 Octombrie 2011, 19:21 »

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #168 : Miercuri, 02 Noiembrie 2011, 14:05 »
julia, desi m-am mutat de vreo trei ori si de fiecare data am aruncat balastul, colectia de carti postale o mai am si acum. Am foarte multe. Si utilizate si noi. Ultimele luate sunt cele de la Muzeul icoanelor pe sticla de la Sibiel - vreo 5. Am fost asa de dusa cu capu' ca din Ungaria n-am luat... Data viitoare.
Am zis ca o sa ma apuc sa le scanez, dar sa-mi fac timp!
In link-ul tau, n-are Costinesti  :D. Uite, pun eu aici (asta pentru ca m-a luat cineva p-aici la dintii gainii ca sunt ramasa cu 30 de ani in urma, p-acolo...  :P) Nu e de acum 30, ci de acum 40! Nici nu exista obeliscul ala vechi...

Si una din categoria "Sa nu uiti, Darie!". E suficient de vintage?

silviu

• Vizitator
« Răspuns #169 : Miercuri, 02 Noiembrie 2011, 16:32 »
Citat din: Mari_a"
asta pentru ca m-a luat cineva p-aici la dintii gainii ca sunt ramasa cu 30 de ani in urma, p-acolo...  :P
pai daca te culci odata cu gainile...
hai ca iti dau un cico, sa-ti treaca supararea :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #170 : Miercuri, 02 Noiembrie 2011, 21:08 »
mah, mari - acum am vazut - in vederea ta de la Costinesti se vede un Volkswagen broscuta  ;D - super tare - alea's deja masini de epoca- nu mai circula
facem chef - cu  "cico"  ;D   8)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #171 : Miercuri, 02 Noiembrie 2011, 21:13 »
dar si oamenii erau mai slabi si incapeau usor in broscutza. acum abia isi urca burtile in x5 :(

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #172 : Miercuri, 02 Noiembrie 2011, 22:15 »
- alea's deja masini de epoca- nu mai circula

Voooai, daca te-ar auzi Albinuta ucigasa EFI ce spui!  Cum sa nu mai circule? Air-cooled astia raciti cu aer au forum, fac intalniri prin tara, prin strainataturi... Sa-i vezi cum se incoloneaza si pleaca in Germania!
Eu am pozat cartea aia postala ca sa i-o dau pe net unui broscar, ca nu mai avea rabdare cateva zile sa o vada...
Uite "premiul" la o intalnire a lor de la Odorheiul Secuiesc din iulie 2007. (eu doar m-am aflat prin zona si am facut poza din mersul calului)

Si poze ale lor:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #173 : Joi, 03 Noiembrie 2011, 10:09 »
Asa. Am ramas neprecizata aici cine e Albinuta ucigasa EFI si ce stie ea sa faca. Uite-o, asta neagra. Aia albastra e sora-sa, e a aceluiasi propitar. Care are si d-astea normale, plastice. Cred ca nu sunt eu spalata pe dinti cum sunt spalate astea doua de mai jos (tot cu periuta de dinti):

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #174 : Joi, 03 Noiembrie 2011, 12:31 »
mai mari, astea de le zici tu "insectele criminale" nu mai e' vintage - e tunate  8)
asa oricine poate lua o carcasa de trabant si sa-l bage in revizie generala , eventual si un motor bengos - si tuleo nene pe drumurile patriiei (care ele sunt cam vintage  ;D )

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #175 : Joi, 03 Noiembrie 2011, 20:59 »
Mah, pasiunea-i pasiune! Nu, nu au alte motoare! Aceleasi, cu piese refacute manual-la strung-etc.
Aia a doua e cea de vacante. O cheama "Pensiunea la 13 margarete". Ca atatea are pe ea.  ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #176 : Vineri, 04 Noiembrie 2011, 09:06 »
bine- vin si eu cu "automobilul" meu vintage  8) - facut cu ...toporul  ;D

julia

• Vizitator
« Răspuns #177 : Duminică, 06 Noiembrie 2011, 15:16 »
atelajul asta merge tras de ... om ?!?

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #178 : Duminică, 06 Noiembrie 2011, 18:14 »
julia, pai dupa cum arata, cu o singura huluba, e pentru doi. Daca avea doua, era pentru unu'.
Aia cu doua se conduce mai usor. O iei in ce directie vrei. Pe cand la cea pentru doi e mai complicat. Mai ales cand unul trage hais, iar celalalt cea!
Mi-a fost greu sa trag la caruta de una singura. Am carat la viata mea pietre de moara. Acum m-am obisnuit. Mi-e bine asa. E drept ca si povara e mai usoara.

Ia uite-l p-asta ce vintage e! Zici ca-i Titanic!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #179 : Duminică, 06 Noiembrie 2011, 18:24 »
Titanicu' e de la mine din magazie.
Uita una vintage de pe net: Piata Unirii din Bucuresti in 1989... Lucram in zona. Pfoaaai, ce de mai noroaie am luat in picioare! Ma duceam la serviciu cu cizme de cauciuc si ma schimbam acolo!