Arhiva > Arhiva
Vintage
almi_gabi:
--- Citat din: luciamanta din Luni, 23 Mai 2011, 11:36 ---Dacă astăzi port o bluză pe care o am de la 17 ani, mă încadrez la topicul acesta?
--- Terminare citat ---
tu ai sufletul prea tanar , asa ca n-ai cum sa te incadrezi la topicul asta indiferent de cand e bluza :D :-*
luciamanta:
Gabi, esti o minune de om! Nu pot decât să mă bucur dacă m-ai perceput aşa! Te pup cu drag
carmentoma:
--- Citat din: luciamanta din Luni, 23 Mai 2011, 11:36 ---Dacă astăzi port o bluză pe care o am de la 17 ani, mă încadrez la topicul acesta?
--- Terminare citat ---
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 23 Mai 2011, 11:38 ---
--- Terminare citat ---
tu ai sufletul prea tanar , asa ca n-ai cum sa te incadrezi la topicul asta indiferent de cand e bluza :D :-*
--- Terminare citat ---
Nu te ajuta numai sufletul, te ajuta, in cazul asta concret, trupul! Sa ai un corp ca la 17 ani... e mare lucru! eu la 17 ani, spre rusinea mea acum, aveam cu aproximativ 18 kg mai putin! Deci felicitari ca te mentii! Ti-am mai spus si cand ne-am vazut, esti foarte frumoasa! Si sa nu ma banuiasca cineva de oarece... inclinatii, ca n-am: imi plac inca barbatii!
luciamanta:
--- Citat din: carmentoma din Luni, 23 Mai 2011, 14:52 ---
--- Terminare citat ---
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 23 Mai 2011, 11:38 ---
--- Terminare citat ---
--- Terminare citat ---
Nu te ajuta numai sufletul, te ajuta, in cazul asta concret, trupul! Sa ai un corp ca la 17 ani... e mare lucru! eu la 17 ani, spre rusinea mea acum, aveam cu aproximativ 18 kg mai putin! Deci felicitari ca te mentii! Ti-am mai spus si cand ne-am vazut, esti foarte frumoasa! Si sa nu ma banuiasca cineva de oarece... inclinatii, ca n-am: imi plac inca barbatii!
--- Terminare citat ---
Carmen, mă bucur că te-am cunoscut. Când te-am văzut la club, am fost emotionată, fiindcă eu te-am perceput cu mintea - până să te văd în realitate -, ca fiind o persoană categorică, foarte directă, prea lucidă, orgolioasă… În seara de joi am văzut un om adevărat, vesel, comunicativ, sincer, copilăros, plin de viaţă, un om armonios. Mi-ai contrazis în modul cel mai fericit aşteptările…
steliana:
nu-i asa ca este o frumoasa?
mai ales cand rade! ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă