Arhiva > Arhiva

Vintage

<< < (21/45) > >>

Ayouni:
tocmai am primit niste poze foarte frumoase si mi-am zis sa nu fiu egoista, sa le impart si cu voi; chiar am facut o poveste:

1. USA 1957, contrapartea adminului nostru de la sibiel lucreaza la un Singles Camp page local;
2. s-au si format primele perechi si au iesit la dans, stansband parca se numea grupul care canta!
3. dupa dans, un picnic este ideal, nu uita lapticul my darling, ai nevoie de calciu!
4. anii au trecut, "my darling" lucreaza pentru o multinationala iar minunata lui sotie si fetita il asteapta acasa cu o cina delicioasa.
iar acesta este the american dream cu happy end.
 :)

Ayouni:
ati vazut ce calculator frumos aveau prin 1956!

krissunu:
....intamplator  am  gasit  acest  agregat vechi.. :)

cameliagabriela:

--- Citat din: krissunu din Sâmbătă, 12 Iunie 2010, 23:32 ---...va  mai  amintiti  cu  ce  calca  bunicile noastre  ?????

--- Terminare citat ---
bunica mea, in varsta de 87 ani, mai netezeste si acum rufele cu un astfel de fier de calcat

luciamanta:

--- Citat din: laurica din Duminică, 25 Aprilie 2010, 20:27 ---Interesant subiect.
E prima zi si incerc sa ma acomodez cu stilul vostru.

--- Terminare citat ---
Bine ai venit, Laurica! Ma bucur ca ai gasit acest forum si ai decis sa devii membru al Comunitatii Singles Camp. Acest forum, o sa poti constata si tu, te va atrage, are ceva special. O sa cunosti oameni diferiti, o sa afli povesti fel si fel, dar sper sa ne spui si tu cate ceva despre tine.Indiferent de varsta, socializarea, impartasirea propriilor sentimente, trairi si ganduri, sunt o cale minunata spre buna dispozitie, spre infrumusetarea propriei existente. Un subiect de discutie, un sfat binevenit iti poate schimba starea de dispozitie. Inca o data, bine ai venit si iti urez bafta!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă