Arhiva > Arhiva

Poveste minunata si adevarata

<< < (2/6) > >>

capsuna:
Da, mi-a placut povestea, dar gandindu-ma inca o data am zis ca e prea siropoasa si nu ma caracterizeaza.
Ma asteptm ca barbatii sa fie un pic mai vorbareti aici unde identitatea le e ferita..

capsuna:
N-am inteles mesajul de mai sus

capsuna:
Uau ce mesaj dur i-ai bagat lui X... Mai sunt si barbati sensibili...
Si femei insensibile...ca mine de exemplu ;D

capsuna:
Tu te consideri un barbat inteligent?

admin:
Raskolnikov, nu fi misoginnnn! Ti-am raspuns in cadrul subiectului "Oameni singuri". Imi cer scuze de cenzurare, dar nu am putut pastra remarcile malitioase si trivialitatea folosita in raspunsul catre X. Si ca sa intelegi ce este cu forumul atasat site-ului: este un cadru de comunicare, dar si de culegere de informatii in persectiva stabilirii profilului participantilor la tabara. Gresesti total in stabilirea tintei site-ului: am si subliniat, daca erai atent, in prezentarea video, ca nu are scop matrimonial!!!! Daca se vroia site pt femei, sau pentru intalniri sau altceva de genul acesta, avea total alt format, cromatica, teme, poate ar fi trebuit sa remarci asta. Ca administrator te invit sa ramai pe forum, ca vizitator sau ca si participant efectiv la dialog si sunt convins ca o sa-ti faca bine.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă