Arhiva > Arhiva
Bazar
Sara:
--- Citat din: ioana din Joi, 11 August 2011, 17:05 ---daca cineva vreacafea cu ganoderma, produse terapeutice, cosmetice,detergenti, 100% naturale, sa ma contacteze.
--- Terminare citat ---
la preturi de catalog sau cu adaos?
steliana:
In anul 2000 CO(2)ispe ... pun in raftul Janetei, un permis de pescuit sirene ,,,
Bonus,"fostului (asa-zis) proprietar"! Intindeti- (va) firul! :P Coada tot in "V" este!
ama:
salut
cine ma poate ajuta si pe mine cu lamuriri.. ? vreau sa imi cumpar un gps GPS 3.5" Serioux UrbanPilot Q408, 468MHz, map : Sygic Drive 10 Romania ( Suncart 07.2010 ) si as vrea sa stiu daca e ok ......
thanks
admin:
Ama, desi am folosit multe modele, nu pot sa-ti dau informatii despre acest tip de GPS. Important este soft-ul si sistemul de navigatie. Din tot ce am vazut si incercat pana acum, IGo mi s-a parut cel mai simplu si mai sigur. Dupa ce am renuntat la sisteme de 1000, 1200 de lei, mi-am luat unul de 300 lei, chinezesc, Net, nu stiu cum, ( sunt acum la Sibiel si nu pot completa numele, dar am sa revin deseara cu un post) si care merge excelent. M-a purtat peste tot in Europa, fara nici o eroare.
Asta e sfatul meu, ceva care sa aiba incorporat iGO. Si din start full Europe map.
Navigare
Du-te la versiunea completă