Trebuie sa recunosc ca in Germania, cum am dat de un calculator, primul lucru a fost sa deschid topicul acesta, sa citesc reactiile voastre de dupa excursie. Nici nu va inchipuiti cata placere mi-a facut sa vad ca se discuta la superlativ, cat m-a bucurat ca efortul Laurei si a lui Carmen a fost apreciat de toata lumea si ....cat de rau mi-a parut ca nu am fost si eu acolo, cu voi! Senzatia pe care am avut-o si atunci citind si acum...aprofundand ceea ce ati scris, este una care cu greu poate fi definita si explicata.
Cata multumire iti da un astfel de moment! M-a cufundat intr-o stare de liniste, de incantare, de reusita, de bine, un amalgam de bucurie si implinire! Laura si Carmen va multumesc pentru ca ati reusit sa-mi faceti poate cel mai frumos cadou de ziua mea! Si grupului, pentru ca fara sa va dati seama, transmiteti celor care citesc acum sau peste timp, optimism, bucuria grupului si sentimentul de incredere in cei din jur! O mie de explicatii si incurajari de-ale mele de a participa la astfel de actiuni nu au nici 10% din efectul pe care-l are feed back-ul vostru, la intoarcerea din excursie. Constient sau nu, ati deschis portile mult mai larg, iar cei care doar se uitau timizi, cercetatori sau chiar sceptici, pasesc cu mai multa incredere inauntru. Pentru ca de acest lucru are in primul rand nevoie actiunea si proiectul SC, de incurajare si de oferirea unei doze de incredere celor care intentioneaza sa intre. Poate multi din cei care sunteti azi in SC, peste o luna, un an sau mai mult, nu o sa mai fiti aici. Important este sa transmiteti celor noi, celor care urmeaza sa foloseasca ceea ce impreuna creem acum, starea aceasta formidabila de grup, atmosfera de aici. Pentru ca acest este un alt lucru extraordinar care s-a format in SC si la care ati vazut cat de mult tin. Si poate ca acum imi intelegeti mai bine inversunarea pastrarii acesteia....
Mai sunt cateva zile si plecam spre Adriatica, urmeaza apoi Sighisoara, Delta, Munchen, Sibiel. O sa ma intalnesc cu o parte din cei care ati participat pe Ceahlau si o sa iau o gura de aer de acolo de sus, cu tot ce are bun in el: optimism, bucurie si prietenie.