Autor Subiect: Excursie in Ceahlau 2011  (Citit de 139044 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline radu

• Full Member
  • Mesaje postate: 194
Re: Excursie in Ceahlau 2011
« Răspuns #690 : Marți, 09 August 2011, 12:20 »
pana vineri o sa aveti la dispozitie un site securizat cu user si parola unde veti putea incarca si descarca poze la dimensiuni mari fara sa mai trebuiasca sa taiati din ele pentru cei care doresc user o sa va rog sa trimiteti mail la ramanicenator@gmail.com si vineri seara veti primi adresa sitului si userul cu parola si le veti putea folosi si pe viitor fara grija, accesul la poze poate fi configurat individual asa ca nu vor fi probleme cu exteriorul
Zambetul e ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa mergi mai departe. :)

Offline iulian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #691 : Marți, 09 August 2011, 18:52 »
Radu, am vizionat montajul...frumos ...foarte frumos...

julia

• Vizitator
« Răspuns #692 : Marți, 09 August 2011, 19:01 »
si unde e topicul ala ?
Cred ca topicul de poze e cel din Diverse/Media-bala bla-imagini.

offfff... ca nimic nu stiti, ma intristarati

aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,659.105.html

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #693 : Miercuri, 10 August 2011, 19:06 »
"Curiozitati" din excursia din Ceahlau...

1. Un nou produs din meniul casei...
2. De unde am plecat, si unde am ajuns...
3. Karaoke...
4. Calugar pe... culmi...
5-6. "Naluci" in noapte, sau... somnambuli?...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #694 : Miercuri, 10 August 2011, 19:13 »
:)
keicheap :))

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #695 : Sâmbătă, 13 August 2011, 11:49 »
Trebuie sa recunosc ca in Germania, cum am dat de un calculator, primul lucru a fost sa deschid topicul acesta, sa citesc reactiile voastre de dupa excursie. Nici nu va inchipuiti cata placere mi-a facut sa vad ca se discuta la superlativ, cat m-a bucurat ca efortul Laurei si a lui Carmen a fost apreciat de toata lumea si ....cat de rau mi-a parut ca nu am fost si eu acolo, cu voi! Senzatia pe care am avut-o si atunci citind si acum...aprofundand ceea ce ati scris, este una care cu greu poate fi definita si explicata.
Cata multumire iti da un astfel de moment!  M-a cufundat intr-o stare de liniste, de incantare, de reusita, de bine, un amalgam de bucurie si implinire!  Laura si Carmen va multumesc pentru ca ati reusit sa-mi faceti poate cel mai frumos cadou de ziua mea! Si grupului, pentru ca fara sa va dati seama, transmiteti celor care citesc acum sau peste timp, optimism, bucuria grupului si sentimentul de incredere in cei din jur! O mie de explicatii si incurajari de-ale mele de a participa la astfel de actiuni nu au nici 10% din efectul pe care-l are feed back-ul vostru, la intoarcerea din excursie. Constient sau nu, ati deschis portile mult mai larg, iar cei care doar se uitau timizi, cercetatori sau chiar sceptici, pasesc cu mai multa incredere inauntru. Pentru ca de acest lucru are in primul rand nevoie actiunea si proiectul SC, de incurajare si de oferirea unei doze de incredere celor care intentioneaza sa intre. Poate multi din cei care sunteti azi in SC, peste o luna, un an sau mai mult, nu o sa mai fiti aici. Important este sa transmiteti celor noi, celor care urmeaza sa foloseasca ceea ce impreuna creem acum, starea aceasta formidabila de grup, atmosfera de aici. Pentru ca acest este un alt lucru extraordinar care s-a format in SC si la care ati vazut cat de mult tin. Si poate ca acum imi intelegeti mai bine inversunarea pastrarii acesteia....
Mai sunt cateva zile si plecam spre Adriatica, urmeaza apoi Sighisoara, Delta, Munchen, Sibiel. O sa ma intalnesc cu o parte din cei care ati participat pe Ceahlau si o sa iau o gura de aer de acolo de sus, cu tot ce are bun in el: optimism, bucurie si prietenie.

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #696 : Sâmbătă, 13 August 2011, 18:18 »
@Gigi - Ma bucura reactia ta la... reactia noastra... Dar n-ar trebui sa fi atit de surprins... De fapt s-a dovedit inca odata ca acest concept creat de tine functioneaza, ca exista multi Oameni care se regasesc in acest concept, si doar atit asteptau... ca o asemenea comunitate sa apara...
  Ok, poate mai exista si rezerva vizavi de lipsa "pastorului"... dar uite ca oamenii deosebiti care formeaza acesta comunitate, si care indraznesc sa si participe la actiuni SC (unii pt prima oara), nu doar pe forum, au parte de o revelatie... Ei descopera ca socializarea cu alte persoane, chiar daca le intilnesc pt prima oara in viata, intr-un mediu placut, motivant (chiar daca epuizant, uneori), ii face sa se simta ca intre prieteni vechi... si sint convins ca din astfel de actiuni se vor forma vechi prietenii, unele chiar pe viata...
  Aceste legaturi puternice, ce se vor fi format in cadrul excursiilor, nu vor putea fi niciodata egalate de socializarea virtuala, fiindca spiritul SinglesCamp nu poate exista decit in lumea reala.

julia

• Vizitator
« Răspuns #697 : Sâmbătă, 13 August 2011, 21:27 »
forumul e poarta prin care se intra in contact cu SC. excursiile sunt la anumite intervale totusi, pe cind pe forum poti vorbi cu ceilalti in fiecare zi, chiar daca nu sunt efectiv acolo, le citesti mesajele, dai o replica un comentariu un zimbet ...
asta mi se pare continuarea fireasca la ce se realizeaza in spatiul real. dar am mai spus de atitea ori, fara contributia fiecaruia o sa se stinga incet incet si nu va mai atrage alti participanti.

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #698 : Duminică, 14 August 2011, 05:05 »
@Julia -
  Absolut de acord cu tine. Fara forum, comunicarea ar fi aproape imposibila, iar organizarea si reusita actiunilor SC (atitea cite sint) ar avea de suferit. Fara forum, n-ar exista nici SC, clar. Dar...
  Am mai spus-o, desi nu-mi place sa vorbesc de fringhie in casa spinzuratului... Daca forumul nu ar fi completat de actiuni SC, acesta ar fi doar un forum de socializare, cu nimic mai special decit orice altul de acest gen... Ori, spiritul SC nu se rezuma la o socializare virtuala. E mult mai mult de atit...
  Nu putem sa ignoram "aerul proaspat" ce anima forumul dupa fiecare actiune, entuziasmul, euforia, sentimentul ca sintem "altfel", ca apartinem unei comunitati speciale... Eu, cel putin, asa simt... Si nu vreau sa supar pe nimeni...
  Cred, totusi, ca secretul reusitei conceptului SinglesCamp consta intr-un echilibru intre cele doua aspecte ce concura la realizarea acestuia...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #699 : Duminică, 14 August 2011, 09:24 »
echilibru e mai mereu cuvantul-cheie  ;)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #700 : Duminică, 14 August 2011, 23:07 »
@julia, eu vad lucrurile un pic altfel. Adica in ordinea in care s-au desfasurat. Astfel, intalnirile din real sunt continuarea fireasca a ceea ce a inceput in spatiul virtual al forumului.

julia

• Vizitator
« Răspuns #701 : Luni, 15 August 2011, 00:28 »
pai si io ce zisei? forumul deschide usa...

Offline alventani

• Full Member
  • Mesaje postate: 115
« Răspuns #702 : Marți, 16 August 2011, 17:47 »
Am primit pozicile de la Adrian si Radu. Multumesc frumos amandurora!
Cat mai curand le distribui si eu mai departe. Stiu ca trebuie sa i le dau Paulei, care este tot din Iasi, dar le pot trimite si altor persoane, spre exemplu celor din Piatra. Cine este interesat?

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #703 : Marți, 16 August 2011, 18:09 »
eu vreau poze de la tine :)...De la Adi am deja, iar de la Radu voi avea in curand...

Offline alventani

• Full Member
  • Mesaje postate: 115
« Răspuns #704 : Marți, 16 August 2011, 18:11 »
:))) Pai eu nu am facut poze deloc. Le am doar pe cele facute de Adi si Radu.