Ma bucur sa vad ca nu v-a scazut entuziasmul,

cu toata febra musculara pe care banuiesc ca o aveti cu totii la ora asta. Daca nu-mi musc limba de prea multe ori zilele astea, inseamna ca sunteti totusi ok.

Tot ce pot sa spun acum, la finalul acestei excursii, care pe mine personal m-a imbogatit sufleteste din mai multe puncte de vedere, este ca ma inclin in fata fiecaruia dintre voi, pentru felul exemplar in vare v-ati purtat de la inceput si pana la final....
Aveti tot respectul si toata admiratia mea, pentru ca dupa ce ati facut un traseu care v-a stors de puteri, ati reusit sa va treziti a doua zi cu noaptea in cap pentru a vedea piramida holografica, care chiar daca nu a fost atat de spectaculoasa pe cat ne asteptam, a fost echilibrata de marea alpina si de un rasarit de soare absolut superb care au rasplatit din plin tot efortul si oboseala noastra.
Trebuie sa-i multumesc aici lui Gigi si sa-i urez si pe aceasta cale multi, multi ani sanatosi si fericiti, pentru ca fara el si acest proiect, care a devenit un lucru extraordinar, n-ar fi fost posibila aceasta excursie si intalnirea noastra.
Va imbratisez cu mult, mult drag pe toti si astept sa ne revedem cat mai curand.

Mica, nu stiu inca unde vom merge la anul..?

...poate in Rarau...Apuseni...Bucegi..

:-\Oare forumistii de prin partile alea ce zic...?

p.s....astept si eu poze de la toata lumea, pentru ca acumulatorii de la aparatul meu s-au descarcat si din pacate am reusit sa fac doar cateva poze. Adresa mea de email: lauramihalache35@yahoo.com