Autor Subiect: Excursie in Ceahlau 2011  (Citit de 139700 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline flaviaa

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
Re: Excursie in Ceahlau 2011
« Răspuns #225 : Duminică, 19 Iunie 2011, 23:49 »
catre fortuna777 , numele meu este CLEOPATRA , nu imi mai spun si numele de familie , desii ar fii echitabil , asa cum a-i facut-o si tu in prezentare , ma bucur de cunostiinta , ma bucur ca lucrezi la DIRECTIA DE FINANTE NEAMT , eu sunt din BUCURESTI , mi-ar fii palcut sa fii fost la o directie de finante din BUCURESTI , eu sunt contabila si cine stie mi-ai fii putut solutiona niste contestatii aici in acest oras BUCURESTI plin de talc , glumesc bineanteles.
iti multumesc eu tie in numele meu pt grijile tale facute legat de aceasta organizare de excursia din CEAHLAU , ce va urma , program  de masa , de ce mancam , cum dormim , etc , dar nu cred ca asta e important , iti multumesc pt imaginile postate , fiecare dintre noi v-a intelege din aceasta excursie care va urma ce va crede de cuviinta , unul ce va manca , unul ce va bea , unul cum in ce pat va dormi , in ce lenjerie se va lafaii  etc.fiecare dintre cei care vom face excursii , oriunde vor fii acelea , va simtii si intelege , ceea ce il reprezinta mai bine .
iti pot da o mana de ajutor legat de organizare , chiar daca eu sunt din BUCURESTI si tu din PIATRA NEAMT , ne va unii dorinta de a multumii o lista intreaga de prieteni cunoscuti si necunoscuti , si in accelasi timp o multumire interioara ca am satisfacut niste oameni , care
nu stiau ce noi stiam deja ., cum e cazul tau , ca ai cunostiinta de zona ta , catre care
noi ne indreptam , si pt noi e o necunoscuta.
apeleaza la mine daca ai nevoie de ajutor si sa nu te temi , cand un destin te alege sa fii tu coordonator si organizator , incearca si reuseste sa faci cu bine ceea ce tb sa facii si ai fost aleasa sa faci. succes , daca ai nevoie de ajutor oricand si cu placere. IORDACHE CLEOPATRA - BUCURESTI

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #226 : Duminică, 19 Iunie 2011, 23:56 »
cleo, fortuna s-a dus la culcare pentru ca era rupta de oboseala. in mod sigur maine dupa serviciu iti va raspunde ... eu iti multumesc pentru sufletul bun pe care il ai si pentru vointa de a face bine .
parca altruism se numeste , nu ?

Offline flaviaa

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #227 : Duminică, 19 Iunie 2011, 23:59 »
optimus , nu te cunosc , dar poate vom intra in scena vietii , nu e vb de altruism , poate e vb de putina intelepciune si multa , dar multa credinta.
ii doresc odihna placuta si LAUREI si TIE.
chiar asa , cum te chema ?

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #228 : Luni, 20 Iunie 2011, 00:12 »
Onu Gheorghe, 45 ani , Bucuresti...

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #229 : Luni, 20 Iunie 2011, 16:04 »
buna flaviaa :) si scuza-mi intarzierea :) iti multumesc mult pentru bunele intentii :-*

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #230 : Luni, 20 Iunie 2011, 16:16 »
si eu ma ofer sa te ajut  forti draga , dar numai la cules de fragute  si la mancat aceste fragute cu smantana si mamaliguta ( reteta aflata de la Vladimir Gaitan ...chiar or fi atat de bune mancate astfel , cum spune actorul ? )

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #231 : Luni, 20 Iunie 2011, 16:20 »
si eu ma ofer sa te ajut  forti draga , dar numai la cules de fragute  si la mancat aceste fragute cu smantana si mamaliguta ( reteta aflata de la Vladimir Gaitan ...chiar or fi atat de bune mancate astfel , cum spune actorul ? )

uau  :), daca ai sti scumpa janet ca n-am mai mancat fragute cu mamaliguta din copilarie :D...sunt chiar bune, bune...daca gasim fragute...promit sa fac eu mamaliguta ;) :-*

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #232 : Luni, 20 Iunie 2011, 16:47 »
adica ce vrea sa insemne asta : " daca gasim fragute " ? pai eu pentru ele vin pana acolo in primul si in primul rand . mi-ai pronis fragute , fragute sa te faci ca altfel.... :D

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #233 : Luni, 20 Iunie 2011, 17:00 »
asa spun si eu...trebuie sa gasim...ca altfel am incurcat-o :)..daca nu, macar niste mure si tot gasim ceva ;)

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #234 : Luni, 20 Iunie 2011, 17:26 »
hm...mure...fie , bune si alea...dar numai in combinatie cu fragute :D :D :D

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #235 : Luni, 20 Iunie 2011, 17:30 »
si ai de grija ca eu vin si cu prietenul meu , asa ca de-abea astept sa-i spui lui : " daca om gasi "  :D :D :D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #236 : Luni, 20 Iunie 2011, 17:34 »
ziua buna, forti si Jeanu'. sunt iar dupa jumate de kg de cirese, asa ca nu-s foarte ingrijorata de potentiala lipsa a fragutelor. dar pe munte as urca si maine, cu voi mai ales.  :P

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #237 : Luni, 20 Iunie 2011, 17:36 »
si cu prietenul meu nu ? :D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #238 : Luni, 20 Iunie 2011, 17:38 »
bun si ursache, daca-l accesorizezi cu botnita si-i tai ghiarele.  :D

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #239 : Luni, 20 Iunie 2011, 17:40 »
sa-ti fie de bine , mica...si eu sunt dupa trei piersici zemoase...mmmm...bune rau :D

janet, daca vii cu prietenul ala ne va manca toate murele, zmeura si fragutele :(...vino si tu cu un prieten mai putin pofticios :D