catre fortuna777 , numele meu este CLEOPATRA , nu imi mai spun si numele de familie , desii ar fii echitabil , asa cum a-i facut-o si tu in prezentare , ma bucur de cunostiinta , ma bucur ca lucrezi la DIRECTIA DE FINANTE NEAMT , eu sunt din BUCURESTI , mi-ar fii palcut sa fii fost la o directie de finante din BUCURESTI , eu sunt contabila si cine stie mi-ai fii putut solutiona niste contestatii aici in acest oras BUCURESTI plin de talc , glumesc bineanteles.
iti multumesc eu tie in numele meu pt grijile tale facute legat de aceasta organizare de excursia din CEAHLAU , ce va urma , program de masa , de ce mancam , cum dormim , etc , dar nu cred ca asta e important , iti multumesc pt imaginile postate , fiecare dintre noi v-a intelege din aceasta excursie care va urma ce va crede de cuviinta , unul ce va manca , unul ce va bea , unul cum in ce pat va dormi , in ce lenjerie se va lafaii etc.fiecare dintre cei care vom face excursii , oriunde vor fii acelea , va simtii si intelege , ceea ce il reprezinta mai bine .
iti pot da o mana de ajutor legat de organizare , chiar daca eu sunt din BUCURESTI si tu din PIATRA NEAMT , ne va unii dorinta de a multumii o lista intreaga de prieteni cunoscuti si necunoscuti , si in accelasi timp o multumire interioara ca am satisfacut niste oameni , care
nu stiau ce noi stiam deja ., cum e cazul tau , ca ai cunostiinta de zona ta , catre care
noi ne indreptam , si pt noi e o necunoscuta.
apeleaza la mine daca ai nevoie de ajutor si sa nu te temi , cand un destin te alege sa fii tu coordonator si organizator , incearca si reuseste sa faci cu bine ceea ce tb sa facii si ai fost aleasa sa faci. succes , daca ai nevoie de ajutor oricand si cu placere. IORDACHE CLEOPATRA - BUCURESTI