Autor Subiect: Excursie in Ceahlau 2011  (Citit de 139716 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline flaviaa

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
Re: Excursie in Ceahlau 2011
« Răspuns #210 : Duminică, 19 Iunie 2011, 17:20 »
ADINA , cine este optimus ?

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #211 : Duminică, 19 Iunie 2011, 17:26 »
este un membru ca si noi aici pe Singles Camp...nickname-ul lui este Optimus Sum
din cate vad e chiar online acum...

Optimuuss...Cleo vrea in excursie...te rugam frumos sa o treci pe lista  :)

Offline flaviaa

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #212 : Duminică, 19 Iunie 2011, 17:29 »
multumesc pt ajutor , te pup ADINA , o zii buna sa ai

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #213 : Duminică, 19 Iunie 2011, 17:29 »
cu placere Cleo, si eu te pup

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #214 : Duminică, 19 Iunie 2011, 18:15 »
1. fortuna777
 2. Steliana
 3. francesca777
 4. micaela
 5. Magdalena_ si baiatul
 7. Eugenia93
 8. ionut optimus
 9. janeta
10. iulia17
11. radu
13. pe_jumate si mircea
14. balanta- daca nu intervine altceva
15. raphaela
16. ins0mnia ?
17. Alventani - probabilitate de 85%
18. Daliana 100%
19. flaviaa

cu drag...

Offline flaviaa

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #215 : Duminică, 19 Iunie 2011, 21:44 »
multumesc frumos pt raspuns

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #216 : Duminică, 19 Iunie 2011, 22:33 »
 Tocmai m-am reintors de pe Ceahlau si asa cum v-am promis, am sa va fac cunoscute detaliile cu privire la program, cazare si masa.

Dar inainte de toate, pentru ca m-am trezit organizatoarea acestei excursii fara voia mea, tin foarte mult sa ma prezint, incercand sa nu fac din asta un fel de "promo matrimonial" (sper din tot sufletul sa nu incalc prea mult regulile acestui forum), dar mi se pare absolut corect, ca toti cei care vor participa la aceasta excursie, sa stie macar un minim de informatii referitoare la persoana care se ocupa de organizarea ei.

Deci, ma numesc Laura Mihalache, sunt din Piatra Neamt, lucrez de 13 ani la Directia de Finante Neamt (Birou solutionare contestatii), in functia de consilier. Oricine doreste ma poate cauta la unul din numerele de telefon de la Finante Neamt, tocmai pentru a va confirma ca este vorba despre aceeasi persoana care scrie pe forumul asta.

Spun ca m-am trezit fara voia mea organizatoarea acestei excursii, pentru ca initial m-am oferit doar sa va indrum pe Ceahlau, iar cineva dintre voi sa se ocupe de organizare. Ulterior, am constatat ca persoana respectiva s-a retras, vad ca doritorii la aceasta iesire sunt tot mai multi, iar eu am ramas cu o promisiune facuta, pe care trebuie s-o respect.

Imi este foarte greu sa decid pentru voi cu privire la program, cazare, masa, mi se pare o responsabilitate uriasa...tocmai pentru ca nu cunosc pe niciunul dintre voi, nu stiu ce isi doreste fiecare de la aceasta excursie si este ca si cum as hotara pe banii vostri cum sa petreceti timpul liber. Ingrata misiune... pentru ca as vrea ca toata lumea sa fie multumita, insa nu stiu ce as putea face sa multumesc pe fiecare, nestiind nimic despre nimeni...Cu ajutorul vostru, de care chiar am nevoie, va iesi ceva frumos.

O.K, acum sa va spun, pentru ca sunt proaspat intoarsa de pe munte, care ar fi varianta optima de a va petrece perioada 5-7 august, avand in vedere ca timpul este foarte scurt, obiectivele de atins foarte multe, dar din cate am inteles, scopul acestor iesiri este in principal, de socializare intre membrii SC si asta daca se poate intr-un cadru cat mai placut si care sa aduca si ceva nou si frumos in viata fiecaruia.

Deci, cazarea va fi incepand cu ziua de vineri si va fi la cabana veche de la Izvorul Muntelui care mi se pare ca este cea mai potrivita pentru ceea ce ne dorim...inclusiv pentru karaoke. Este o cabana de 3 stele sau margarete, are o capacitate de 21 locuri in camere de 2 si 3 persoane + o mansarda cu inca 7 paturi. De asemenea, exista casute si alte cabanute care sunt in perimetrul cabanei vechi. Camerele sunt destul de curate, sunt dotate cu bai proprii cu dus, la fel si casutele. Noaptea de cazare este la ora asta 80 lei/camera cu pat dublu, iar in luna august, mi-a spus proprietara ca probabil va fi 100 lei/camera cu 2 locuri si 120 lei/camera cu trei locuri.

Cabana are restaurant propriu, o terasa destul de mare in fata plus terase in spate, bancute, deci este loc si pentru karaoke si pentru dans (Doamne-ajuta sa fie vreme buna!). E simplu si cu bun gust. Imprejurimile sunt absolut superbe.

Mancarea este buna (zic eu!) si acceptabila ca pret; o ciorba intre 7-10 lei, iar felul doi (friptura cu garnitura si salata) intre 17-20 lei.

Acum referitor la cei care vor sa urce pe munte. Plecarea ar fi bine sa fie sambata, undeva in jurul orei 8, iar traseul pe care eu il propun este prin Poiana Maicilor. Este un traseu care se parcurge in 5 ore, dar pe care noi il vom face in 7 ore (cu pauzele aferente). Peisajele sunt incredibile si garantez celor care vor urca, ca nu vor regreta, cu toata febra musculara pe care o vor avea a doua zi. Mai exista si varianta de a urca doar pana in Poiana Maicilor(cam 3 ore de mers), care probabil la inceputul lunii august va fi plina de fragute...cel putin asa era odata (n-am uitat ce ti-am promis janet :)). Peisajele pana in poiana sunt la fel de impresionante, iar cei care vor merge doar pana in poiana se vor putea intoarce  la cabana fara niciun fel de probleme (drumul este marcat, iar la coborare e floare la ureche!).

Sus la Cabana Dochia (1750 m), deja nu mai sunt locuri; rezervarile s-au facut din iarna, avand in vedere ca pe 7 e si Ziua Muntelui si e vorba si de piramida holografica de pe varful Toaca. Deci e musai sa coboram in aceeasi zi. Traseul la coborare este foarte usor de facut, in 2 ore jumate, mers lejer, ajungem inapoi la Izvor. Probabil vom manca ceva sus la cabana, dar pentru siguranta noastra vom lua si niste pachetele cu mancare, sa nu avem surprize ca nu mai au nimic sus, avand in vedere multimea de oameni care se vor perinda pe munte.

Daca dupa tot ce v-am spus inca doriti sa mergeti, haideti sa facem o noua lista, care va ramane deschisa pana la sfarsitul saptamanii, cand ar trebui sa fac rezervarea la cabana si sa platesc un avans.

acum mai postez cate ceva din excursia mea de ieri prin Poiana Maicilor, poiana pe care as vrea sa o vedeti cu totii.... Mi-a fost foarte greu sa aleg din noianul de poze pe care le-am facut si care sunt absolut minunate

Cabana Izvorul Muntelui

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #217 : Duminică, 19 Iunie 2011, 22:44 »
forti, mie mi-e dor de mers pe munte, chiar si intr-o varianta istovitoare.  :)
trece-ma pe lista.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #218 : Duminică, 19 Iunie 2011, 22:45 »
esti trecuta la nr. 4, micaela

silviu

• Vizitator
« Răspuns #219 : Duminică, 19 Iunie 2011, 22:47 »
fain! da'-n poiana maicilor nu vaz nicio maica :(

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #220 : Duminică, 19 Iunie 2011, 22:49 »
am crezut ca vrei reconfirmari  :P

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #221 : Duminică, 19 Iunie 2011, 22:51 »
fain! da'-n poiana maicilor nu vaz nicio maica :(

O fi doar vreo manastire de .. taici! Ce, doar tu sa te bucuri?

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #222 : Duminică, 19 Iunie 2011, 23:08 »
raman si eu pe lista numa` si numa` de dorul fragutelor  :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #223 : Duminică, 19 Iunie 2011, 23:12 »