Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Ceahlau 2011
micaela:
--- Citat din: janeta din Luni, 08 August 2011, 21:56 ---ok , mica , am rabdare ( inca :D )
--- Terminare citat ---
ei, atunci, asteapta (tu) :)
da' tu ce-ai facut cu pozele tale, ca cele de pe forum par foarte bune, iar cele de pe mail sunt cu rezolutie f. mica, deci neclare cand le maresti. le-ai micsorat cumva, ca sa le poti trimite pe mail?
alventani:
Pana una alta cine mai vrea sa-mi trimita pozele? :)
Am obtinut deja un angajament din partea Janetei si a lui Hadrian, carora le multumesc din nou.
micaela:
cand voi gasi timp si rabdare sa le selectez, arhivez, postez pe transfer.ro (care-mi face mari probleme si la trimitere si la primire, habar n-am de ce) pe ale mele, voi trimite linkurile tuturor celor doritori. numai sa-mi dati adresele de mail.
micaela:
--- Citat din: hadrian din Luni, 08 August 2011, 21:15 ---[P.S. Pe aceasta cale vreau sa-mi iau ramas bun de la persoanele de la care n-am reusit s-o fac la sfirsitul excursiei, si sa-mi cer scuze pt asta.
--- Terminare citat ---
fiindca eu si Janeta am ajuns tarziu, suntem unii dintre aceia. ca sa remediem situatia, iaca, iti spun acum "la revedere si drum bun, Adi. mi-a facut placere sa te cunosc" :)
radu:
Asteptarea unei placeri este ea insasi o placere.
Placerea cea mai delicata este sa faci placere altuia.
Cu cat o placere este mai rara, cu atat este mai intensa.
Placerile sunt cuiele care tintuiesc sufletul de trup.
Scopul tuturor actiunilor noastre este in general placerea.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă