Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Ceahlau 2011
paulette:
Ahaaaa... adica din cauza mea nu a reusit karaokele >:(...pai daca afonii stateau lesinati pe margine.... ce era sa fac? :D...
radu:
--- Citat din: micaela din Luni, 08 August 2011, 17:26 ---Adi, ai avut noroc. Fotografia aceea cu panza de paianjen strategic si sugestiv amplasata, pe care au solicitat-o, in cor, majoritatea participantelor la excursie, n-a iesit. sau a iesit dar panza nu se observa. :))
--- Terminare citat ---
la mine a iesit ......
sunt deschis la sugestii...
micaela:
--- Citat din: paulette din Luni, 08 August 2011, 18:14 ---Ahaaaa... adica din cauza mea nu a reusit karaokele >:(...pai daca afonii stateau lesinati pe margine.... ce era sa fac? :D...
--- Terminare citat ---
paula, am glumit. in fapt, era un compliment indirect. :)
paulette:
Stiu, scumpa :D, si eu am glumit... Multumesc pt. compliment, esti o draguta :)
Carmenus:
Salutare tuturor!
Ma bucur ca toata lumea a ajuns cu bine acasa . Incet , incet va trece si oboseala, dar raman amintiri frumoase. Febra musculara in urma urcarii Ceahlaului nu dureaza mult sau chiar nu exista. E si asta un fel de fenomen care l-a remarcat mai multa lume. Cert este ca ne-am incarcat bateriile pentru o buna bucata de vreme.
Pacat ca a fost scurt, poate alta data , daca mai doriti, daca mai poftiti vom sta mai multe zile.
Janet , pe tine ''te-a afectat'' piramida asa de tare ca nici nu stii unde ai fost. Ceahlaul nu este in Bucovina , ci este fix in Moldova . Ai auzit si accentul pe traseu la coborare '' pupo baaaaa.....''. Oricum , Janeta noastra a fost de nota 100, a socializat cu toti turistii de pe munte care o incurajau la modul cel mai optimist '' nu mai aveti mult ...'' . S-a pus bine si cu baietii de la ''salvamar '' , gandindu-se ca la coborat va avea nevoie de ei. Asa era de ''fericita '' ca se credea la mare.
Radu, cand iti revii din oboseala posteaza pozele cu sferele vazute de pe Toaca . Imi cer scuze ca te-am facut sa astepti la plecare, dar.....
In concluzie va pot spune ca ma bucura si ma multumeste faptul ca toata lumea s-a simtit bine si a ramas cu amintiri placute.
Oricand cu mare placere si altadata.
Ceahlaul intotdeauna se lasa descoperit ,oferind noi privelisti , creand sentimentul ca esti acolo prima data, de fiecare data.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă