Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Ceahlau 2011
janeta:
profit de scurta pauza dintre episoadele lui adi , ca sa ma alatur si eu celor din sc care au laudat organizarea acestei excursii . fara insistentele laurei si fara ajutorul lui carmenus nu as fi reusit in veci sa-mi spal sufletul cu acele minunatii vazute si traite in locurile acelea . (si nu pot sa nu adaug si rabdarea lui radu pe care l-am panicat fara sa-mi dau seama si , desigur , fara sa am nici cea mai mica intentie ) .
oameni buni , daca se va mai face vreodata vreo excursie pe ceahlau , mergeti acolo ! nu degeaba i se spune muntele sfant .
acum sunt inca destul de obosita si nu reusesc sa sintetizez in minte frazele prin care sa va povestesc aventura bucovineana , dar cum imi pun ordine in minte musai am sa va spun ce trairi minunate au fost acolo . de la compania frumoasa tare a celor din sc , la ospitalitatea oamenilor din acele locuri si pana la montaniarzii necunoscuti intalniti pe cararea muntelui ce tineau sa te incurajeze in urcus .
gigi , ai prevazut tu bine : cu ajutorul lui carmenus chiar am ajuns prima la poarta dochiei ...dar , ca sa fiu sincera pana la capat , pe un alt traseu mult mai accesibil si mult mai scurt decat cel parcurs de ceilalti din grup . dar despre asta alta data .
poze cu piramida vor posta mai mult ca sigur cei carora le-a reusit mai bine filmarea . eu am sa va postez numa` un apus si un rasarit de pe ceahlau . dati click pe poze sa le vedeti mai mari deoarece , cu toata bunavointa micai de a ma invata sa postez ceva mai acatarii , nu reusesc si basta :D
primele doua sunt din seara de sambata , iar urmatoarele din dimineata de duminica la ora cand majoritatea celor dintre voi se intorcea pe partea cealalta :D
Mimi:
Frumoase poze,frumoase locuri,felicitari participantilor!
hadrian:
... in dimineata ultimei zile petrecute acolo, s-a dat "desteptarea" pe la ora 4, in asa fel incit lumea care dorea sa admire jocul umbrelor lasate de unele culmi, pe suprafata altora, sa formeze acel model de piramida, cunoscut sub numele de Piramida din Ceahlau.
Sa vezi zeci de oameni, care bijbie pe intuneric, la ora 5, cu lanterne minuscule, incercind sa nu rataceasca, in intuneric bezna, cararile din imensitatea muntilor, pt ca rasaritul soarelui sa-i "prinda" pe Virful Toaca, de unde e cel mai vizibil acel fenomen, a fost pt mine o adevarata revelatie... Nu mi-a venit sa cred ca exista inca in aceasta societate a noastra, cu valori alterate, Oameni care mai apreciaza niste lucruri atit de insignifiante, in aparenta. Jos palaria...
janeta:
adi , ultima poza postata e de vis...
cine doreste poze de la mine sa-mi trimita mesaj . desigur ca si eu doresc poze de la toti cei care au facut .
aveti curaj si trimiteti-mi si poza cu maimuta :D :D :D
hadrian:
... apoi a urmat coborirea de pe Virful Toaca, la Cabana Dochia, si pregatirea pt coborirea de pe munte...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă