Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Ceahlau 2011
fortuna777:
voi pleca din piatra, abia dupa ce voi fi convinsa ca toata lumea e pe drumul bun si stie unde trebuie sa ajunga... :)
hadrian:
Pt persoanele care se tem ca va fi greu sa ne intilnim acolo, fara comunicare continua... Eu, pina acum, n-am mai calcat prin Moldova, cu atit mai putin in Ceahlau, Izvorul muntelui... Dar nu cred ca e greu de gasit aceasta localitate, deviind de la soseaua Piatra Neamt-Gheorgheni spre nord (dreapta), in zona localitatii Bicaz. In Izvorul Muntelui voi intreba de pensiunea... Izvorul Muntelui, si... voila...
Fortuna a mentionat de citeva ori, pe topic, ca nu e dificil de ajuns, si atunci, de ce sa ne facem griji asupra destinatiei?... Eu cred ca ne facem probleme mai multe decit e cazul.
Fruntea sus, zimbetul pe buze, si... la drum...
Sa ne vedem cu bine.
Magdalena_`:
cred ca am fost inteleasa gresit! nu ma tem ca nu voi gasi Izvorul Muntelui, dar dupa ce parcurg 600 de Km, cred mi-ar fi fost mai simplu sa cunosc o locatie de la Izvorul Muntelui, dar e ok ma descurc.
Carmenus:
Pentru cei care nu au ajuns niciodata in zona , dupa ce parasiti drumul principal la stanga spre Izvorul Muntelui mergeti tot inainte pana cand va treziti cu Ceahlaul drept in fata, practic la cativa metri .
Cabana este ultima pe partea dreapta , dupa care incep traseele in Ceahlau.
La Izvor nu prea este semnal la telefon, dar cum a zis si Adrian , mai intrebati pe traseu .
Bicazul se trece in linie dreapta . La intrare in Bicaz este o intersectie care merge la stanga , dar spre Lacul Rosu. Intersectia pentru Izvorul Muntelui este intr-o curba , inainte de baraj, unde este si indicator .
Eu voi ajunge la Izvor pe la ora 14 , dupa ce o iau pe Ioana de la Brosteni.
Magdalena_`:
Multumesc Carmen, foarte utila informatia ta. Ne vedem vineri.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă