Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Ceahlau 2011

<< < (105/144) > >>

hadrian:
@Carmenus - Eu cred ca nu s-a razgindit nimeni (sper), dar nici prea multe, in afara celor deja postate, nu prea pot fi adaugate, nu?... Eu am spus deja, cam cum ma voi prezenta (ora/loc), si cam ce pregatiri mi-am propus, bucurestenii si-au cam planificat calatoria, nemtenii la fel, in rest... sa ne vedem cu bine la Izvorul Muntelui.
  Oricum, mai sint citeva zile inca, asa ca mai e timp pt ultimile amanunte. Vremea se anunta buna, bunadispozitie sa fie, ca restul se rezolva de la sine.

P.S. Aviz celor care lasa pe ultimul moment lucrurile : e posibil sa nu fie semnal telefonic prea bun in zona, asa ca s-ar putea sa apara unele probleme de comunicare la "locul faptei". Pt siguranta, e bine sa stabiliti inainte de ajunge acolo, ceea ce mai e de stabilit.

alventani:
Eu si Paulette, amandoua din Iasi, vom anunta maine seara ora exacta cand ajungem in Piatra si vom putea stabili detaliile intalnirii. Incep deja sa-mi pregatesc bagajul. :D

hadrian:
 "Muresul" (2 pers) si-a propus sa ajunga dupa ora 12, cel tirziu ora 1, direct la Izvorul Muntelui. Sa ne vedem cu bine...

Magdalena_`:
eu si daliana apreciez ca vom pleca din bucuresti cel mai tarziu la ora 9.
la buna vedere!

Alina:
buna, eu sunt Georgeta din Galati si vreau sa merg si eu cu voi in Ceahlau
am vorbit cu Magda la telefon si mi-a transmis ca nu vor fi probleme cu cazarea, astept un mesaj si de la organizatori
am retinut ca prima cazare este la Cabana Izvorul Muntelui (banda rosie), corect?
va pup

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă