Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Ceahlau 2011
fortuna777:
weekendul este pentru distractie, draga magda :D...si chiar ar fi pacat sa ratezi o asa iesire ... aer proaspat ca in judetul neamt nu mai gasesti nicaieri si nu poti sa-ti imaginezi cat de salbatica si minunata e natura aici :)...e un colt de rai de care e imposibil sa nu te indragostesti :) ;)
fortuna777:
de regula cand merg pe ceahlau obisnuiesc sa ma cazez la poalele muntelui unde pensiunile sunt multe si ai de unde alege, sus pe munte oferta fiind destul de limitata. Preturile la cazare sunt accesibile, iar conditiile sunt foarte bune. ...De asemenea, posibilitatile de petrecere a timpului sunt mai variate jos decat in varful muntelui... Mie mi se pare ca varianta cu cazarea la o pensiune la poalele muntelui, cu urcare si coborare in aceeasi zi (pentru cei care doresc si putina provocare), este preferabila celei cu cazarea la iesirea din piatra neamt, unde inca isi face simtita prezenta forfota orasului...
Incerc sa pun si niste poze, dar nu cred ca reusesc...poate imi spune si mie cineva cum se ataseaza pozele, va rog... :)
almi_gabi:
--- Citat din: fortuna777 din Luni, 06 Iunie 2011, 20:11 ---Incerc sa pun si niste poze, dar nu cred ca reusesc...poate imi spune si mie cineva cum se ataseaza pozele, va rog... :)
--- Terminare citat ---
uite aici, forti
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.0.html
fortuna777:
multumesc mult gabita :)...asta a fost o ocazie pt mine de a-mi testa rabdarea (calculatorul meu e foarte batran si tre sa fiu foarte ingaduitoare cu el), vederea si perspicacitatea :D
iulia17:
frumoase imagini
dar ceahlaul asta presupune si urcus din greu? ca atunci eu ma dau la o parte
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă