Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Ceahlau 2011

<< < (84/144) > >>

janeta:

--- Citat ---Bocanci, sapca tot ce trebuie....
--- Terminare citat ---

asta-i tot de gluma ? ca sa stiu daca rad sau... iau bazooka  ::)

alventani:
Eu am avut placerea de a vorbi cu Laura la telefon si am hotarat ca am sa vin singurica la Piatra. De acolo mai departe ramane sa hotarasca ea.  ;)

admin:
Nu janeta, am promis ca nu mai glumesc. Este foarte - foarte probabil ca o sa vin, doar daca apare ceva cu totul neasteptat nu o sa ajung. Spuneam ca petrecerea unei zile atat de importante pentru mine - aniversarea de 50 ani, tin s-o fac impreuna cu voi. Asa ca de saptamana viitoare, promit solemn sa ma apuc de sport. Vreau sa fiu un adevarat caprior acolo, nu un bursuc.

Ayouni:

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 08:29 ---........ Asa ca de saptamana viitoare, promit solemn sa ma apuc de sport. Vreau sa fiu un adevarat caprior acolo, nu un bursuc.

--- Terminare citat ---

parca vad un caprior zburdand pe culmile Ceahlaului, cu o ceata (daca ziceam turma, va suparati?! :)) de caprite negre dupa el...
pe de alta parte, "de saptamana viitoare" este si una dintre expresiile mele favorite: multa bafta!

oricum, veti avea un ghid excelent in persoana Fortunei, asa ca poate sloganul acestei excursii ar trebui sa sune cam asa:
AUDACES FORTUNA JUVAT MONS CEAHLAUS ASCENDERE (sau cataratur, capritelor! :))

admin:
De data asta sunt si multi capriori....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă