Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Ceahlau 2011

<< < (79/144) > >>

admin:
Dottore nu vine, Carmenus?

Carmenus:
Salut Gigi!
Da tu si cu marius de ce ma rog frumos nu veniti? Daca veniti o sa aveti o zi de pomina , crede-ma . Ce Bratislava ? Poti compara Ceahlaul cu Bratislava ?
  Doc in principiu vine , am vb aseara cu el. Zicea ca matusa lui vrea sa-l duca putin in Franta dar nu stia perioada, ceva prin august. In 18 aug avem si examen la Iasi si nu cred ca va pleca in Franta , pt ca tr sa facem practica pt examen si nu prea mai avem timp, mai ales ca noi plecam in 10 iulie in vacanta si uite asa s-a dus luna iulie. Deci cred ca va veni.
    Vreau sa-l caut pe Bezna sa vad daca vine si nu este ocupat cu ale lui cantari.  S-ar putea la inceputul lui august sa fie la festival la Calafat.
     Vai , multumesc Optimus ca m-ai trecut pe lista , raman datoare.

admin:
Se poate urca cu motocicleta pe munte? Poate asa l-as convinge....

optimus sum:
pana in Poiana Maicilor se poate urca sigur cu motorul...daca are offroad , merge pana sus ...

Carmenus:
Da Gigi, se poate urca si cu masina pe traseul Bistra . Se urca pana aproape de varf. De acolo mai ai o ora de mers pana la cabana pe drum drept. Ei ce zici?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă