Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Ceahlau 2011

<< < (73/144) > >>

janeta:
la 14 ani dupa scriptura ma infiintai si eu cu confirmarea ...sper ca nu am dat nimanui emotii , ca doar eu nu sunt atat de bibilicita si implorata ca steliana ( ma roade invidia , na  ;D ) .

iar tu  steli , lasa dumnezeului tunelul ala si vino pe Ceahlau sa-ti fac o poza cu piramida in spate de sa cada Albionul in nanau :D

cu madam Dochia nu stiu daca o sa ma pot vedea pentru ca e posibil ca oasele mele batrane sa aiba un cuvant greu de spus impotriva dormitului pe prici ( la 20 ron cazarea nu imi imaginez vreun patut cu baldachin  :D )

optimus sum:
nu se doarme pe prici mai janet... se doarme bine, dar posibil ca pt tine vom rezerva un loc in patul de sus , pt ca atunci cand cazi din pat sa simti ... :P

alventani:
Buna dimineata!
Nu am gasit nr de tal al Laurei. Nu cred ca vor fi probleme sa ajung pana in Piatra, dar ar trebui oricum sa vorbesc cu Laura sa stabilim altele.

optimus sum:
ai mesaj personal de la mine cu numarul ei ...:)

alventani:
Merci! Astept o ora decenta (cat sa nu am pe constiinta somnul ei de dimineata) si o sun.
O zi frumoasa! Fug la munca.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă