Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Ceahlau 2011
alventani:
Fortuna777, din capitolul "Eu cu cine votez?!" te rog frumos sa-mi spui si mie cand si cum ar trebui sa va gasesc si cat ma va costa drumul. Mentionez din nou ca sunt din Iasi si iti multumesc pentru efortul depus. :*
optimus sum:
--- Citat din: alventani din Marți, 28 Iunie 2011, 22:47 ---Fortuna777, din capitolul "Eu cu cine votez?!" te rog frumos sa-mi spui si mie cand si cum ar trebui sa va gasesc si cat ma va costa drumul. Mentionez din nou ca sunt din Iasi si iti multumesc pentru efortul depus. :*
--- Terminare citat ---
ai telefonul lui Laura direct in MP ...daca nu-l ai il vei primi ... daca poti veni pana in piatra te ia Laura cu masina de acolo ...
optimus sum:
--- Citat din: julia din Marți, 28 Iunie 2011, 16:50 ---
si in alta ordine de idei, eu cu cine merg in masina?
--- Terminare citat ---
se poate sa mergi cu carmen (pe jumatate) ...o sa vb cu ea pe mobil sa vedem daca vine cu masina ... raducu are masina plina , le completam pe rand pe toate ...
optimus sum:
rog pe cei care pleaca din Bucuresti cu masina spre ceahlau(Piatra Neamt), sa scrie ca vin cu masina ca sa putem face repartizarea in masinutze... :-*
Carmenus:
Salutare tuturor! Pentru cei care nu ma cunosc sunt Carmen de la Piatra Neamt.
Astazi am aflat si eu de excursia pe Ceahlau si cu siguranta voi fi prezenta . Am vorbit dimineata la servici cu Laura ( Fortuna ) si ne-am mai gandit la cateva lucruri. De exemplu ar fi frumos sa dormim sambata seara la cabana Dochia , asta daca reusesc sa gasesc cateva locuri de cazare acolo. Perioada este foarte aglomerata la inceputul lunii august pt. ca in acea perioada multi turisti vin sa vada piramida . Ar mai fi o varianta la corturi. Pentru asta ar trebui sa stiu cati vor sa ramana sambata la Dochia. E altceva cand dormi acolo sus. De regula si chefurile sunt foarte faine. Dimineata se poate vedea un rasarit de soare absolut extraordinar si o mare alpina cum rar poti vedea.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă