Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Ceahlau 2011

<< < (52/144) > >>

micaela:
esti sigur Radu? cu Janeta si cu mine in masina, daca n-ai atentzu' distributiv, risti sa iesi in natura inainte de a ajunge la Piatra... :D

radu:
ma descurc, am experienta in medii stresante... :D

fortuna777:
la impartirea pe masini, tineti cont ca fiecare persoana e insotita de bagajul aferent...si daca nu e suficient de mare portbagajul... :(

si tu radule, ce masina ai?...pana acum am numarat cinci persoane in masina ta..nu mergeti nici prea inghesuiti, ca drumul e destul de lung :)

fortuna777:

draga didaro,... special a fost aleasa perioada 5-7 august, pentru ca, e posibil cu putin noroc, sa vedem si celebra piramida holografica
http://alpinet.org/main/articole/show_ro_t_piramida-holografica-din-ceahlau--intre-mister-si-lectie-de-sinceritate-cateva-detalii_id_2807_pid_4104.html

timpul este destul de scurt, ai dreptate...dar nu ne-am fixat ca obiectiv decat urcarea pe munte, restul timpului va fi petrecut la Izvor in relaxare, ceva dans si mult karaoke :D... vom incerca sa fructificam timpul pe care-l avem la maxim. ;) :)..

fortuna777:

--- Citat din: alventani din Marți, 21 Iunie 2011, 02:03 --- Mentionez ca sunt dispusa si chiar mi-ar face placere sa impart camera, intrucat ma intereseaza variantele cele mai ieftine in ce priveste cazarea.

--- Terminare citat ---

camerele sunt cu doua si cu trei locuri...cred ca majoritatea va dori sa imparta camera cu cineva, din aceleasi considerente economice :)

deocamdata, trebuie sa vedem cati suntem si ar fi bine daca fiecare si-ar exprima optiunea cu privire la cazare, pentru a sti ce camere voi rezerva

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă