Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Ceahlau 2011
flaviaa:
catre fortuna777 , numele meu este CLEOPATRA , nu imi mai spun si numele de familie , desii ar fii echitabil , asa cum a-i facut-o si tu in prezentare , ma bucur de cunostiinta , ma bucur ca lucrezi la DIRECTIA DE FINANTE NEAMT , eu sunt din BUCURESTI , mi-ar fii palcut sa fii fost la o directie de finante din BUCURESTI , eu sunt contabila si cine stie mi-ai fii putut solutiona niste contestatii aici in acest oras BUCURESTI plin de talc , glumesc bineanteles.
iti multumesc eu tie in numele meu pt grijile tale facute legat de aceasta organizare de excursia din CEAHLAU , ce va urma , program de masa , de ce mancam , cum dormim , etc , dar nu cred ca asta e important , iti multumesc pt imaginile postate , fiecare dintre noi v-a intelege din aceasta excursie care va urma ce va crede de cuviinta , unul ce va manca , unul ce va bea , unul cum in ce pat va dormi , in ce lenjerie se va lafaii etc.fiecare dintre cei care vom face excursii , oriunde vor fii acelea , va simtii si intelege , ceea ce il reprezinta mai bine .
iti pot da o mana de ajutor legat de organizare , chiar daca eu sunt din BUCURESTI si tu din PIATRA NEAMT , ne va unii dorinta de a multumii o lista intreaga de prieteni cunoscuti si necunoscuti , si in accelasi timp o multumire interioara ca am satisfacut niste oameni , care
nu stiau ce noi stiam deja ., cum e cazul tau , ca ai cunostiinta de zona ta , catre care
noi ne indreptam , si pt noi e o necunoscuta.
apeleaza la mine daca ai nevoie de ajutor si sa nu te temi , cand un destin te alege sa fii tu coordonator si organizator , incearca si reuseste sa faci cu bine ceea ce tb sa facii si ai fost aleasa sa faci. succes , daca ai nevoie de ajutor oricand si cu placere. IORDACHE CLEOPATRA - BUCURESTI
optimus sum:
cleo, fortuna s-a dus la culcare pentru ca era rupta de oboseala. in mod sigur maine dupa serviciu iti va raspunde ... eu iti multumesc pentru sufletul bun pe care il ai si pentru vointa de a face bine .
parca altruism se numeste , nu ?
flaviaa:
optimus , nu te cunosc , dar poate vom intra in scena vietii , nu e vb de altruism , poate e vb de putina intelepciune si multa , dar multa credinta.
ii doresc odihna placuta si LAUREI si TIE.
chiar asa , cum te chema ?
optimus sum:
Onu Gheorghe, 45 ani , Bucuresti...
fortuna777:
buna flaviaa :) si scuza-mi intarzierea :) iti multumesc mult pentru bunele intentii :-*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă