Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Ceahlau 2011
janeta:
parca m-ar bate si pe mine un gand...
desi , eu cu cataratul...mai va... "rana din pulpa nu ma lasa" :D
optimus sum:
hai sa stabilim un buget maxim in care sa ne incadram ... este vorba de o excusie de 2 nopti la munte cu vreo 900km de parcurs in total de la bucuresti, fortuna e tare pe socoteli deci va face bugetul necesar , transportul se face cu microbuz sau daca ne putem imparti bine in masinile personale iesim mai "subtire" si mai "liberi"... pentru perioada 5-7 august , am 4 locuri libere in masina mea. estimez cam 75 lei de persoana pentru tot drumul ...dus intors...
janeta:
adica te tin bujiile la 4 persoane ? :D
micaela:
Jane, bata-te gandul sa te bata, ca e musai sa vii. aia cu rana era la Vaslui; aici actiunea se petrece la Piatra Neamt. om mere incet, te-om cara in spate, da' te taram dupa noi. :P
pai bugetul sa fie cat mai mic, adica dupa remuneratie, ca nu toti suntem capitalisti salbatici. :P
da', optimus, esti sigur ca rezolvi cu excitatia pana atunci? :D
fortuna777:
calculele, draga opti, se vor face dupa ce vor fi batute in cuie data si durata excursiei, mijloacele de transport, varianta de cazare...Eu ce pot sa fac deocamdata este sa ma interesez de ofertele de cazare si sa va tin la curent
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă